رسپی

دستور تهیه سوفله ارده خوشمزه با رسپی ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه سوفله ارده خوشمزه با دستور ساده

در اینجا یک دستور ساده و کاربردی برای تهیه سوفله ارده به شما آموزش می‌دهیم. دو روش برای تهیه این دسر خوشمزه در ادامه آورده شده است:

روش اول برای تهیه سوفله ارده :

مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه شکر
  • نصف پیمانه آرد
  • ۶۰ گرم کره
  • ۳ قاشق غذاخوری شیره خرما
  • ۲ قاشق غذاخوری ارده
  • چند قطره وانیل

طرز تهیه:

ابتدا زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن به خوبی بزنید تا رنگ آن کاملا روشن شود.
در مرحله بعد، کره، ارده و شیره خرما را در یک تابه روی شعله کم مخلوط کنید و وقتی که کره ذوب شد، تابه را از روی شعله بردارید.
حالا آرد را به مخلوط تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سفیده‌های تخم مرغ را جداگانه با همزن بزنید تا سفت و پفکی شود.
مخلوط زرده و ارده را به آرامی به سفیده‌ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پف آن‌ها از بین نرود.
مایه نهایی را در قالب‌های مخصوص که قبلا با کره و آرد چرب شده‌اند بریزید.
قالب‌ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فری که از قبل به دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده، قرار دهید تا سوفله‌ها پف کنند و رنگ طلایی بگیرند.
سوفله ارده را می‌توانید گرم یا سرد با پودر پسته، گردو یا کنجد تزیین کرده و سرو کنید.

روش دوم برای تهیه سوفله ارده:

مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • ۱/۲ پیمانه شیر
  • ۱/۴ پیمانه روغن مایع
  • ۱/۴ پیمانه ارده
  • ۱/۴ پیمانه شیره انگور
  • کمی وانیل

پوستر سوفله ارده

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
زرده‌ها، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.
حالا شیر، روغن، ارده و شیره انگور را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به آرامی به مخلوط اضافه کنید تا یکدست شود.
سفیده‌های تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفت شوند و به آرامی آن‌ها را به مایه اضافه کنید و مخلوط کنید.
مایه را در قالب‌های مخصوص که قبلا چرب و آرد پاشی شده، بریزید.
قالب‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا سوفله‌ها پف کرده و رنگ طلایی بگیرند.
سوفله ارده را می‌توانید گرم یا سرد با پودر پسته، گردو یا کنجد تزیین کرده و سرو کنید.

نکات تکمیلی:

برای اینکه سوفله شما بهتر پف کند، می‌توانید سفیده‌ها را جداگانه بزنید و به آرامی به مایه اضافه کنید.
استفاده از ارده و شیره انگور یا خرما با کیفیت می‌تواند طعم بهتری به سوفله بدهد.
شما می‌توانید از مغزهای آجیلی مثل گردو، پسته یا بادام نیز در تهیه سوفله استفاده کنید.
سوفله ارده را می‌توانید به همراه سس شکلات یا کارامل سرو کنید.
نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه سوفله ارده خوشمزه با رسپی ساده (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا