دستور تهیه سوفله گل کلم خوشمزه و ایده آل (مرحله به مرحله)

“`html
سوفله گل کلم یکی از انواع سوفله است که تهیه آن بسیار ساده و سریع میباشد و طعم بسیار خوبی دارد. سوفلهها غذاهای معروف فرانسوی هستند که بر پایه تخممرغ تهیه میشوند و در فر یا در گذشته در تنور پخته و در همان ظرف سرو میشوند. در این مطلب، شما با دستور تهیه سوفله گل کلم آشنا میشوید که به راحتی و خیلی سریع آماده میشود.
انواع مختلفی از سوفلهها وجود دارند، مثل سوفله گل کلم، سوفله قارچ و سوفله کدو بادمجان، که میتوانند به عنوان یک غذای خوشمزه یا یک میانوعده دلچسب با سبزیجات و یا شکلات تهیه شوند. در واقع، کلمه “سوفله” به معنای پف کردن است و واژهای فرانسوی میباشد. برای تهیه سوفله میتوان از مایکروفر یا آون توستر هم استفاده کرد.
در این مطلب میخواهیم شما را با دستور تهیه سوفله گل کلم آشنا کنیم. گل کلم در فصل پاییز و زمستان در دسترس است و میتوانید از آن برای تهیه انواع غذاها و ترشیها استفاده کنید و از خواص خوب و مفید آن بهرهمند شوید. گل کلم پر از فیبر است و برای افرادی که رژیم غذایی دارند مفید است زیرا به کاهش وزن کمک میکند. لذا میتوانید این سوفله خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن در کنار خانوادهتان لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سوفله گل کلم
برای تهیه سوفله گل کلم به مواد زیر نیاز دارید:
گل کلم: ۴۰۰ گرم
شیر: یک پیمانه
تخممرغ: ۴ عدد
کره: دو قاشق غذاخوری
پنیر جدار: یک پیمانه
نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا به میزان لازم
دستور تهیه سوفله گل کلم خوشمزه
در ابتدا، گل کلم را خرد کرده و بشویید.
سپس در یک قابلمه مقدار کمی آب ریخته و کمی نمک و یک قاشق سرکه سفید به آن اضافه کنید. گل کلم را در آب ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا خوب پخته و نرم شود.
بعد از پختن گل کلم، آن را آبکش کنید.
سپس سس بشامل را تهیه کنید. یک تابه را روی حرارت قرار داده و کره را درون آن ذوب کنید. سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا به آرامی شیر به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود و گلولههای آرد از بین برود. در انتها، ادویههای لازم را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
حالا زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید و زردهها را در یک کاسه بریزید. با همزن دستی کمی هم بزنید تا کمی سبک شود. سپس این زردهها را به سس بشامل اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه، سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.
بعد از اینکه گل کلم پخته شده را کمی له کردید، آن را به همراه پنیر جدار به سس شیر و زردهای که آماده کردهاید اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس کف یک ظرف پیرکس را با کره چرب کرده و مخلوط سفیده را به گل کلم اضافه نمایید و به آرامی هم بزنید. سپس این مخلوط را در ظرف ریخته و در فر که از قبل گرم شده به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پف کند و روی آن طلایی شود.
نکات طلایی برای پخت سوفله گل کلم
اگر دوست دارید، میتوانید برای تهیه سوفله گل کلم از ظرفهای مخصوص سوفله به اسم رمکین استفاده کنید یا از ظرف پیرکس کمک بگیرید.
میتوانید از پنیر رنده شده هم در سوفله استفاده کنید.
برای توستر یا مایکروفر، دما را تا ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.