دستور تهیه سوپ ارتشی کره ای (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سوپ ارتشی کره ای
یکی از سوپهای معروف در دنیا، سوپ ارتشی کره ای است که در ادامه میتوانید روش تهیهاش را بخوانید. درست کردن این سوپ بسیار ساده است و طعم بسیار لذیذی دارد. جالب است که این سوپ در زمانهای جنگ یکی از خوراکیهای کمیاب بوده است.
تهیه انواع سوپها در خانه کار راحتی است. شما میتوانید در مجله رضیم، علاوه بر روش تهیه سوپ ارتشی کره ای، با روشهای تهیه سوپ مرجمک و سوپ فرانسوی هم آشنا شوید. این نوع سوپها برای مهمانیها نیز بسیار مناسب و خوشمزه هستند.
مواد لازم برای تهیه سوپ ارتشی کره ای
گوشت: ۱۰ تکه
نودل: یک بسته
کاهو: ۱ عدد
سیر: یک حبه
سیب: ۱ عدد
گلابی: ۱ عدد
پاپریکا: به مقدار لازم
فلفل قرمز، نمک، خردل، ادویههای معطر: به مقدار لازم
روش تهیه سوپ ارتشی کره ای در منزل
برای درست کردن این سوپ خوشمزه و کمیاب، ابتدا باید کیمچی تهیه کنید. کاهو را برش داده و روی برگهای آن کمی نمک بزنید. بگذارید کاهوها کنار بمانند تا کمی نرم شوند. در ظرف دیگری فلفل قرمز، پاپریکا، گلابی خرد شده، سیب، سیر، نمک، خردل، شکر و ادویهها را با هم مخلوط کنید.
حال کمی روغن کنجد به این مواد اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری ذرت را در آب سرد ترکیب کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس نشاسته را به مواد سس اضافه کنید و مخلوط کنید تا کیمچی تهیه شود.
برگهای کاهو را بشویید و بعد از از بین رفتن نمکها، آنها را به سس فلفل آغشته کنید. کیمچی را چند روز در یخچال بگذارید تا مواد خوب به هم جذب شوند. حال کیمچی شما آماده است و میتوانید در کنار این سوپ سرو کنید.
برای تهیه سوپ ارتشی کره ای به کیمچی و مقداری گوشت نیاز دارید. طعم خوب این سوپ به خاطر وجود کیمچی است. در این سوپ میتوانید از پنیر زرد و کنسرو لوبیا هم استفاده کنید. گوشتها را برش زده و با کمی پیاز در قابلمه بپزید. میتوانید از ادویههای طعمدهنده هم استفاده کنید.
بعد از اینکه گوشتها پخته شدند، آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و بگذارید مواد طعم بگیرند. حال کمی اسانس و ادویه اضافه کنید. پس از پخت گوشت، میتوانید رشتههای نودل را هم اضافه کنید.
افزودن رشتههای نودل در پایان پخت باعث میشود که رشتهها بهتر پخته شوند و تمام مایعات را جذب نکنند. میتوانید از مقداری سبزیجات نیز در این سوپ استفاده کنید.