رسپی

دستور تهیه سوپ اسفناج با خامه ساده و خوشمزه برای سرماخوردگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سوپ اسفناج خوشمزه و مغذی

در فصل زمستان، انواع مختلف آش و سوپ، به خصوص سوپ اسفناج، محبوبیت زیادی پیدا می‌کند. با توجه به تنوع بالای آش‌ها و سوپ‌ها، هر کسی تلاش می‌کند بر اساس سلیقه و امکانات خود یکی از آن‌ها را تهیه کند. به طور کلی، هر خوراک مایع و گرمی که از ترکیب آب گوشت یا مرغ و سبزیجات تهیه شود، سوپ نامیده می‌شود. از انواع سوپ‌های خوشمزه و محبوب در زمستان می‌توان به سوپ جو، سوپ شیر، سوپ خامه‌ای اسفناج، سوپ رشته‌فرنگی، سوپ سبزیجات و سوپ شلغم اشاره کرد.

در این مقاله از رضیم، قصد داریم دستور تهیه سوپ اسفناج خامه‌ای را به شما ارائه دهیم. این سوپ هم به عنوان پیش‌غذا بسیار مناسب است و هم یک خوراک خوشمزه به شمار می‌رود که برای همه افراد در هر سنی مفید و مغذی است.

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج

  • پیاز: 3 عدد
  • اسفناج و گشنیز خردشده: 1 کیلو
  • آب گوشت: 6 لیوان
  • آرد: 3 قاشق غذاخوری
  • خامه: 1 بسته
  • ماست: 1 پیمانه

روش تهیه سوپ اسفناج با خامه

برای تهیه سوپ اسفناج خامه‌ای، ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.
پیازهای خردشده را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن‌ها طلایی شود. سپس آب گوشت را به آن‌ها اضافه کنید.
آرد را با کمی آب مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید.
حالا اسفناج و گشنیز خردشده را به سوپ اضافه کرده و بگذارید کمی بجوشد.
اگر دوست دارید، می‌توانید کمی رشته سوپ (ورمیشل) هم به آن اضافه کنید.
در آخر، خامه و ماست را به سوپ افزوده و خوب با هم مخلوط کنید.

سوپ خامه‌ای اسفناج بسیار مغذی است. می‌توانید وقتی سرما خورده‌اید این سوپ را میل کنید، زیرا بسیار مقوی است و یکی از بهترین راه‌ها برای اضافه کردن این سبزی مفید به رژیم غذایی خانواده، به ویژه کودکان، به شمار می‌رود. سعی کنید این سوپ خوشمزه را به شیوه‌ای که دوست دارید تهیه کنید و در شب‌های سرد زمستان در کنار خانواده میل نمایید. در صورت تمایل، می‌توانید سوپ را در غذاساز ریخته و به شکل سوپ‌های رستورانی به صورت پوره درآورید و با خامه تزیین و سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا