رسپی
دستور تهیه سوپ فنجانی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سوپ مخصوص فنجانی
این سوپ بسیار ساده و خوشمزه است و بهتر است در فنجان سرو شود. با دستور تهیه سوپ فنجانی در این مقاله از رضیم همراه ما باشید.
روش تهیه سوپ فنجانی در خانه
- این سوپ یک نوع سوپ فنجانی است و میتوانید برای سرو آن با توجه به سلیقه خود تغییراتی بدهید.
- آبلیمو را هنگام سرو به سوپ اضافه کنید و میتوانید روی آن را با جعفری، دانههای انگور یا خامه تزئین کنید.
- اگر آب مرغ ندارید، میتوانید از آب معمولی استفاده کنید. اما یادتان باشد که در انتها دو تکه گالینا بلانکا اضافه کنید. (اگر از این محصول استفاده کردید، نیازی به اضافه کردن نمک نیست!)
- زمان پختن کاهو به تازگی و تر بودن آن بستگی دارد؛ هر چه کاهو تازهتر باشد، زمان کمتری برای پخت نیاز دارد!
مواد لازم برای تهیه سوپ فنجانی برای دو تا چهار نفر
- آرد برنج: دو قاشق سوپخوری
- آب مرغ: دو پیمانه
- تخممرغ: یک عدد
- جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری
- آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
- نمک: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ فنجانی
- آرد برنج را در آب مرغ حل کنید و روی حرارت بگذارید. مرتب هم بزنید تا به جوش آید و گلوله نشود.
- تخممرغ را با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
- نمک را به آن اضافه کنید، سپس سایر مواد را هم اضافه کرده و سریع هم بزنید تا تخممرغ گلوله نشود.
- حرارت را خاموش کرده و جعفری و آبلیمو را اضافه کنید.
- سوپ را در فنجان بریزید و با فلفل یا ورقهایی از لیمو تزئین کرده و سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه ۵ سوپ مقوی و ساده برای درمان سرماخوردگی
دستور تهیه ۵ مدل سوپ خوشمزه و مقوی + عکس
دستور تهیه ۳ مدل سوپ پیاز خوشمزه و پرخاصیت خانگی
دستور تهیه سوپ پای مرغ سوپی پر از انرژی و خاصیت
طرز تهیه آرد برنج برای سوپ فنجانی
- برای تهیه آرد برنج، از برنج ایرانی مرغوب و معطر استفاده کنید که باید خوب شسته شود تا بوی آزاردهندهای نداشته باشد.
- از شب قبل برنج را بدون نمک خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا بوی خاکش برطرف شود و رنگش سفید شود.
- برخی افراد سه روز برنج را در آب نگه میدارند، اما من به توصیه مامانم این کار را نمیکنم چون برنج بوی بد میگیرد و نیازی به این همه زمان نیست؛ یک روز برای تهیه آرد برنج کافی است.
- برنج را از شب قبل خیس کنید، صبح آبکش کرده و داخل یک دستمال یا کیسه نخی تمیز بریزید و ۳-۴ ساعت بگذارید رطوبت اضافیاش را بگیرد، اما نباید خشک شود چون نمیتوان آن را آسیاب کرد.
- به عنوان مثال، اگر صبح برنج را داخل کیسه بگذارید، ظهر آن را آسیاب کنید یا اگر ظهر انجام دادید، عصر آسیاب کنید تا رطوبت نهایی حفظ شود.
- برنج را داخل آسیاب بریزید و تا جایی که میخواهید نرم شود، آسیاب کنید. سپس از الک رد کرده و آرد برنج را در یک سینی پخش کنید تا کاملاً خشک شود و بعد در یخچال نگهداری کنید که بوی بد نگیرد.
- برای تهیه آرد برنج نرم مخصوص دسرهایی مثل فرنی، حتماً باید از الک نرم استفاده شود، زیرا الکهای معمولی این کار را به خوبی انجام نمیدهند!
- برای تهیه آرد برنج خیلی نرم مخصوص شیرینی، من خودم از یک پارچه حریر استفاده میکنم؛ میتوانید یک روسری حریر تمیز را جایگزین کنید یا هر پارچهای که آرد از آن عبور کند اما منافذ آن خیلی ریز نباشند. این پارچه را داخل الک میگذارم و آرد برنج را یک بار دیگر از آن رد میکنم.
- این کار باعث میشود آرد کاملاً نرم شود و برای شیرینیها و انواع کیکهایی که نیاز به آرد برنج دارند، مناسب باشد. من پودر قند را هم به همین روش آماده میکنم.