رسپی

دستور تهیه سوپ قارچ با خامه طعمی بی نظیر و خاص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سوپ قارچ به همراه اصول پخت و نکات اساسی

سوپ قارچ یکی از سوپ‌های خوشمزه و لذیذ است که بیشتر در رستوران‌ها و مجالس خاص سرو می‌شود. اگر به دنبال تهیه سوپ مجلسی و شیک خوشمزه برای پذیرایی از مهمان‌ها هستید، سوپ قارچ و مرغ و شیر بهترین پیشنهاد است. با ما همراه باشید.

دستور تهیه سوپ قارچ و مرغ + اسرار پخت سوپ قارچ خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ

  • قارچ ۸ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • گوشت مرغ ¼ سینه مرغ
  • شیر ۲ لیوان
  • کره ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
  • آب ۱ لیوان
  • روغن مایع به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

دستور تهیه و روش پخت سوپ قارچ

  1. ابتدا گوشت مرغ را پس از شستن، به همراه مقداری زردچوبه، یک پیاز و دو لیوان آب در یک قابلمه قرار می‌دهیم تا خوب بپزد. حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش بیاید.
  2. سپس حرارت را کم می‌کنیم تا مرغ به خوبی بپزد. زمانی که آب داخل قابلمه به نصف لیوان رسید، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.
  3. آب مرغ را با یک پارچه تمیز صاف می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
  4. گوشت مرغ را به صورت ریش ریش خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. حالا در یک قابلمه دیگر ۳ قاشق روغن مایع می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.
  5. پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم. کمی پیاز را تفت می‌دهیم، سپس هویج را با رنده درشت رنده کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم.
  6. در این مرحله قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.
  7. کمی مواد داخل قابلمه را تفت می‌دهیم تا قارچ‌ها آب بیندازند و نرم شوند. در یک ظرف جداگانه شیر و ۱ لیوان آب را مخلوط کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم. بعد از اضافه کردن مایعات، حرارت زیر قابلمه را زیاد می‌کنیم تا سوپ شروع به جوشیدن کند.
  8. بعد از اینکه سوپ به جوش آمد، حرارت زیرش را کم می‌کنیم. در این مرحله فلفل سیاه، نمک، آب مرغ و تکه‌های مرغ را به قابلمه سوپ اضافه می‌کنیم و مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.
  9. به جای آب مرغ می‌توانیم از عصاره یا آب گوشت نیز استفاده کنیم.
  10. کره را درون یک کاسه می‌ریزیم و روی بخار آب حل می‌کنیم. سپس آرد را کم کم به کره اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس مخلوط آرد و کره را به سوپ اضافه کرده و مواد داخل قابلمه را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

چند نکته برای تهیه‌ی سوپ قارچ

  • در این مرحله باید حرارت زیر قابلمه بسیار ملایم باشد تا سوپ ته نگیرد و به خوبی جا بیفتد. سوپ قارچ به دلیل وجود کره، سریع سفت می‌شود و باید داغ سرو شود.
  • برای اینکه بتوانید این سوپ را مدتی طولانی بعد از آماده شدن داغ نگه دارید، می‌توانید از مایکروویو استفاده کنید.
  • برای تزیین سوپ قارچ و شیر می‌توانیم از مقداری سبزیجات تازه مانند جعفری استفاده کنیم.
  • برای زیبایی بیشتر سوپ قارچ می‌توانید از مقداری ذرت کنسروی، هویج پخته رنده شده و … برای تزیین استفاده کنید.

مواد تشکیل‌دهنده سوپ قارچ عمدتاً شامل قارچ، شیر و هویج هستند و اگر تمایل داشته باشید می‌توانید موادی مانند جو، مرغ و … به آن اضافه کنید.

خامه در سوپ قارچ

اضافه کردن خامه به سوپ قارچ باعث افزایش کالری آن می‌شود. اگر با این موضوع مشکلی ندارید، می‌توانید قبل از برداشتن سوپ قارچ از روی حرارت، ۲ قاشق غذاخوری خامه داخل سوپ بریزید و آن را مخلوط کنید سپس سوپ را سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا