رسپی

دستور تهیه سوپ لبو (چغندر) پیش غذایی ساده و لذیذ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه سوپ برش لبوی خوشمزه و مخصوص روسیه ای

به گزارش رضیم : سوپ لبو یکی از سوپ های خوشمزه و رنگارنگ است که برای شب یلدا گزینه خوبی محسوب می‌شود. برای تهیه این سوپ باید از آب مرغ یا استاک مرغ استفاده کنید. لبو یکی از میوه‌های پرخاصیت در فصل‌های زمستان و پاییز است. از خواص لبو می‌توان به کمک آن به سوخت و ساز بدن ورزشکاران، کمک به بیماران دیابتی، و بهبود هضم غذا اشاره کرد.

اگر از طعم سوپ‌های تکراری خسته شده‌اید، حتماً این سوپ خوشمزه و پرخاصیت را امتحان کنید. سوپ لبو خیلی سریع آماده می‌شود، پس دست به کار شوید و این سوپ خوشمزه را در روزهای سرد زمستانی تهیه کنید. امروز در رضیم، طرز تهیه سوپ لبو بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ لبو

  • لبو : ۲ عدد
  • سیب زمینی : ۱ عدد
  • آب مرغ یا استاک مرغ : ۱ لیوان
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر : ۱ حبه
  • هویج : ۱ عدد
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • خامه برای تزئین: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ لبو

مرحله اول: آماده‌سازی مواد سوپ

ابتدا لبو را با دقت بشویید، ریشه‌اش را با چاقو بزنید و پوست آن را بکنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. سیب زمینی و هویج را هم بشویید و به شکل نگینی ریز خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

در یک قابلمه کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و با کمی فلفل سیاه در تابه تفت دهید. وقتی پیاز نرم شد (نیازی نیست طلایی شود)، سیر را که رنده کرده‌اید اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی آن آزاد شود. حالا سیب زمینی، هویج و لبو را افزوده و کمی تفت دهید.

مرحله سوم: پخت سوپ لبو

بعد از تفت دادن تمام مواد، نوبت اضافه کردن آب مرغ یا استاک مرغ است (اگر استاک استفاده می‌کنید، آن را در آبجوش حل کنید). آب مرغ را اضافه کرده و شعله را کم کنید تا تمام مواد خوب پخته شوند.

مرحله چهارم: میکس کردن سوپ لبو

وقتی تمام مواد پخته شد، بگذارید کمی خنک شود، سپس آن را در مخلوط‌کن بریزید یا با گوشت‌کوب برقی میکس کنید تا مواد به صورت پوره درآیند (اگر از مخلوط‌کن استفاده می‌کنید، بهتر است سوپ کمی خنک باشد تا شیشه شکسته نشود).

مرحله آخر

دستور تهیه سوپ لبو (چغندر) پیش غذایی ساده و لذیذ (مرحله به مرحله)

وقتی مواد سوپ را خوب میکس کردید، دوباره به قابلمه برگردانید و نمک سوپ را تنظیم کنید. اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند، سپس آن را در ظرف سرو ریخته و خامه را به صورت دایره‌ای روی سوپ بریزید و با خلال دندان طرح ایجاد کنید. سوپ لبو را داغ و با کمی آب‌لیمو تازه میل کنید.

نکات کلیدی در تهیه سوپ لبو

  1. در مرحله آخر می‌توانید کمی قارچ تفت داده شده هم به سوپ عربی اضافه کنید.
  2. به دلخواه می‌توانید کمی جعفری هم اضافه کنید.
  3. اگر گوشت‌کوب یا میکسر ندارید، می‌توانید مواد را رنده ریز کنید یا به صورت نگینی خرد کنید.
  4. مقداری جو پرک هم به دلخواه اضافه کنید.
  5. برای زیبایی غذا، می‌توانید از فلفل سفید استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا