رسپی

دستور تهیه سوپ مجلسی و مقوی تام یام کونگ (سوپ تایلندی) (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سوپ تام یام کونگ (سوپ تایلندی)

سوپ تام یام ، به گزارش رضیم : سوپ تام یام کونگ “Tom Yam Kung” نوعی سوپ تایلندی است.

مواد لازم سوپ تام یام کونگ

  • شاه میگو: ۳ عدد
  • آب مرغ: ۲ فنجان
  • ساقه لمون گراس خرد شده: ۱ عدد
  • سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
  • ریشه جوز خرد شده: ۶ عدد
  • قارچ نصف شده یا درسته: ۵۰ گرم
  • برگ بو ریز شده: ۴ عدد
  • آب لیمو: ۵ قاشق سوپ خوری
  • چیلی سبز له شده: ۴ عدد
  • فلفل چیلی تفت داده شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • شیرغلیظ شده: ۵۰ میلی‌لیتر
  • سیر: ۲ حبه
  • موسیر: ۲ حبه
  • ریشه گشنیز: ۱ عدد، و مقداری گشنیز برای تزئین

دستور تهیه سوپ تام یام کونگ

۱. چیلی‌ها را در هاون بکوبید تا نرم شوند.

۲. آب مرغ را در یک قابلمه بریزید و جوز، لمون گراس، برگ بو و ریشه گشنیز را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

۳. سپس میگو، قارچ، سس ماهی، چیلی کوبیده، آب لیمو، سیر، موسیر و چیلی تفت داده شده و شیر را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه با حرارت ملایم بپزید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ تام یام
این سوپ یک پیش غذا محسوب می‌شود.
زمان آماده‌سازی مواد حدود 10 دقیقه است و زمان پخت در حدود 30 دقیقه طول می‌کشد.
سوپ تام یام را می‌توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید یا در ماه رمضان به عنوان افطار میل کنید.

همچنین بخوانید :

طرز پخت سوپ میگو ذرتی

دستور تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد ویژه هوای سرد

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا