رسپی
دستور تهیه سوپ مجلسی و مقوی تام یام کونگ (سوپ تایلندی) (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سوپ تام یام کونگ (سوپ تایلندی)
سوپ تام یام ، به گزارش رضیم : سوپ تام یام کونگ “Tom Yam Kung” نوعی سوپ تایلندی است.
مواد لازم سوپ تام یام کونگ
- شاه میگو: ۳ عدد
- آب مرغ: ۲ فنجان
- ساقه لمون گراس خرد شده: ۱ عدد
- سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
- ریشه جوز خرد شده: ۶ عدد
- قارچ نصف شده یا درسته: ۵۰ گرم
- برگ بو ریز شده: ۴ عدد
- آب لیمو: ۵ قاشق سوپ خوری
- چیلی سبز له شده: ۴ عدد
- فلفل چیلی تفت داده شده: ۱ قاشق غذاخوری
- شیرغلیظ شده: ۵۰ میلیلیتر
- سیر: ۲ حبه
- موسیر: ۲ حبه
- ریشه گشنیز: ۱ عدد، و مقداری گشنیز برای تزئین
دستور تهیه سوپ تام یام کونگ
۱. چیلیها را در هاون بکوبید تا نرم شوند.
۲. آب مرغ را در یک قابلمه بریزید و جوز، لمون گراس، برگ بو و ریشه گشنیز را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
۳. سپس میگو، قارچ، سس ماهی، چیلی کوبیده، آب لیمو، سیر، موسیر و چیلی تفت داده شده و شیر را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ تام یام
این سوپ یک پیش غذا محسوب میشود.
زمان آمادهسازی مواد حدود 10 دقیقه است و زمان پخت در حدود 30 دقیقه طول میکشد.
سوپ تام یام را میتوانید به عنوان پیش غذا سرو کنید یا در ماه رمضان به عنوان افطار میل کنید.
همچنین بخوانید :
طرز پخت سوپ میگو ذرتی
دستور تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد ویژه هوای سرد