رسپی

دستور تهیه سوپ مرجمک در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سوپ مرجمک در منزل

سوپ در غذاهای ترکیه اهمیت خاصی دارد و معمولاً انواع آن به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. در بین سوپ‌های خوشمزه، سوپ مرجمک یکی از محبوب‌ترین‌ها در ترکیه است. اگر به ترکیه سفر کرده‌اید، حتماً این سوپ را در منوی تمامی رستوران‌ها دیده‌اید. در اینجا دستور تهیه سوپ مرجمک آورده شده است.

سوپ‌هایی که در ترکیه تهیه می‌شوند، معمولاً آبکی‌تر از دیگر سوپ‌ها مانند سوپ ازوگلین و سوپ مینسترونه هستند و بنابراین به عنوان پیش‌غذا بسیار مناسب می‌باشند. سوپ مرجمک نیز مثل بقیه غذاهای مدیترانه‌ای وگان و بدون گلوتن است.

اگر به ترکیه سفر کردید، حتماً این سوپ خوشمزه را امتحان کنید و از طعم لذیذش لذت ببرید. عدس قرمزی که در این سوپ به کار رفته، منبع خوبی برای ویتامین‌های گروه ب و پتاسیم است.

دستور تهیه سوپ مرجمک ساده و خوشمزه به روش ترکیه‌ای

مواد لازم برای تهیه سوپ مرجمک

دال عدس ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد متوسط
سیب‌زمینی ۱ عدد متوسط
سیر ۱ حبه
عصاره گوشت یا مرغ به مقدار کافی
زردچوبه و نمک به مقدار کافی
فلفل سیاه و زیره به مقدار کافی

مواد لازم برای سس سوپ مرجمک

کره به مقدار کافی
پولبیبر به مقدار کافی

دستور تهیه سوپ مرجمک با عدس قرمز

دستور تهیه سوپ مرجمک

برای تهیه سوپ مرجمک به روش ترکیه‌ای، ابتدا دال عدس را خوب بشویید و کنار بگذارید. سپس پیاز را به صورت درشت خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید.

در این قابلمه مقداری روغن مایع بریزید و بعد پیاز خرد شده به همراه کمی نمک اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس هویج و سیب‌زمینی را بشویید.

در این مرحله، پوست هویج و سیب‌زمینی را جدا کرده و به صورت درشت خرد کنید. بعد از آن، سیر را هم به قابلمه اضافه کنید. حالا مقداری فلفل سیاه، زردچوبه و زیره به قابلمه بیفزایید و تفت دهید.

دستور تهیه سوپ مرجمک در منزل (مرحله به مرحله)

وقتی بوی خامی ادویه‌ها از بین رفت، دال عدس را به قابلمه اضافه کنید. پس از کمی تفت دادن، به اندازه کافی استاک مرغ یا گوشت قرار دهید، سپس درب قابلمه را بگذارید و بگذارید مواد به خوبی پخته شوند. وقتی تمام مواد کاملاً پخته و نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و با گوشتکوب برقی یا غذاساز خوب میکس کنید تا سوپ یکدست شود.

دستور تهیه سوپ دال عدس

اگر گوشتکوب برقی ندارید، می‌توانید از غذاساز یا میکسر استفاده کنید. بعد از اینکه سوپ یکدست شد، دوباره قابلمه را روی حرارت گذاشته و بگذارید کمی بجوشد. حالا برای درست کردن سس سوپ، کره را در یک شیر جوش بریزید و روی حرارت بگذارید.

اجازه دهید کره ذوب شود و سپس مقداری پولبیبر اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ سس آزاد شود. در نهایت سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و سس را روی آن پخش کنید. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا