رسپی

دستور تهیه سوپ میسو با قارچ (سوپ ژاپنی) (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سوپ میسو با قارچ

این سوپ خوشمزه ژاپنی فقط 41 کالری و 10 گرم کربوهیدرات دارد و بدون چربی است. این سوپ مملو از آنتی‌اکسیدان‌هاست و شامل ویتامین‌هایی مانند B6 ، روبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک می‌باشد.

یکی از بهترین دلایلی که پخت این سوپ در خانه توصیه می‌شود این است که می‌توانید از افزودن مواد غیرمجاز استفاده شده در رستوران‌ها جلوگیری کنید.

سوپ میسو با قارچ یکی از سوپ‌های محبوب ژاپنی است که طعم بسیار خوبی دارد و نیز بسیار مفید است. در ادامه، مواد لازم، دستور تهیه و نکات دیگر را ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

روش تهیه سوپ میسو با قارچ

مواد لازم برای تهیه سوپ میسو با قارچ

  1. 4 فنجان آب گوشت ارگانیک یا آب
  2. 2 قاشق غذاخوری میسو سفید
  3. 2 فنجان قارچ تازه یا ½ فنجان قارچ خشک، خرد شده
  4. یک عدد پیاز بزرگ زرد یا قرمز، خرد شده
  5. دو حبه سیر، خرد شده یا له شده
  6. 1-2 قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده شده
  7. 2 فنجان سبزیجات خرد شده
  8. دو قاشق غذاخوری آمینوی نارگیل (آب نارگیل)

دستور پخت سوپ میسو با قارچ:

در یک قابلمه متوسط، آب گوشت یا آب را روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی به جوش آمد، حدود نصف فنجان از آن را بردارید.

سپس میسوی سفید را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. حالا مخلوط میسو را به قابلمه برگردانید و قارچ، پیاز، سیر، زنجبیل و آب نارگیل را نیز به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.

بیشتر بخوانید : املت ژاپنی | دستور تهیه یک صبحانه لاکچری

بعد از اینکه به جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی به مدت 20 دقیقه بپزد.

اگر قبلاً در یک رستوران ژاپنی غذا خورده‌اید، احتمالاً سوپ میسو را امتحان کرده‌اید، زیرا معمولاً به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود.

شما می‌توانید به راحتی این سوپ مغذی و دلپذیر را در خانه تهیه کنید.

ماده اصلی مغذی این سوپ میسو سفید است که از سویا تهیه می‌شود. شاید به خاطر تخمیر سویا چندان طرفدار آن نباشید، اما میسو خواص پروبیوتیکی دارد.

این سوپ می‌تواند حتی به عنوان یک شفا دهنده گرم در زمان سرماخوردگی کارایی داشته باشد، زیرا زنجبیل باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود.

بیاید با گرم کردن آب گوشت شروع کنیم. هر چند آب هم خوب است، اما استفاده از آب گوشت طعمی خوشمزه به دستور غذا می‌دهد.

زمانی که آب گوشت ترکیب شد، نیمی از فنجان آن را با احتیاط بردارید. سپس، در یک کاسه کوچک، آن را با میسو مخلوط کرده و این ترکیب را به قابلمه برگردانید. پس از 20 دقیقه، سوپ قارچ شما آماده است!

دستور تهیه سوپ میسو با قارچ (سوپ ژاپنی) (مرحله به مرحله)

بیشتر بخوانید : دستور تهیه سوپ پای مرغ، سوپی پر از انرژی و خاصیت

نکته: قبل از تهیه این سوپ، زنجبیل تازه را منجمد کنید. با این کار رنده کردن آن بسیار راحت‌تر می‌شود.

شما می‌توانید این دستور تهیه سوپ میسو با قارچ را بر اساس سلیقه‌ی خود تغییر دهید. به عنوان مثال، ما دقیقاً نوع قارچ را مشخص نکرده‌ایم چون همه انواع قارچ طعم خوبی به این سوپ می‌دهند. اگر طرفدار غذاهای تند هستید، اضافه کردن فلفل قرمز نیز می‌تواند گزینه خوبی باشد.

آیا سوپ میسو با سویا برای سلامتی مفید است؟

وجود سویا موضوعی بحث‌برانگیز است و برخی افراد سویا را نمی‌پسندند. اما امروزه سویا به عنوان “غذای سالم” شناخته می‌شود و در بسیاری از محصولات فرآوری شده، مانند سبزیجات بسته‌بندی، شیر سویا و ماست سویا استفاده می‌شود.

سویا همچنین ماده اصلی در روغن سویا و پودر پروتئین سویا است.

“““html

اما در حالی که سویا می‌تواند فواید زیادی داشته باشد، شواهد نشان می‌دهند که باید از برخی انواع سویا خودداری کرد.

آیا مصرف سویا برای شما مضر است؟ بیشتر سویاهایی که امروزه در محصولات تجاری استفاده می‌شود، با نوع سنتی آن که در ژاپن و دیگر کشورهای آسیایی مصرف می‌شود، متفاوت است.

بخش عظیمی از سویاهایی که در حال حاضر در ایالات متحده به فروش می‌رسد، به صورت ژنتیکی اصلاح شده‌اند. بنابراین، این انواع سویا ویژگی‌های مثبت سویای غیر‌فرآوری‌شده را ندارند.

بر اساس گزارشی در سال 2013 که در مجله تغذیه منتشر شد، منبع سویا و روش‌های پردازش آن در تهیه محصولات سویا از جنبه‌های مهم محسوب می‌شوند.

دلیل اصلی این موضوع، تأثیرات قابل توجهی است که بر محتوای پروتئین و مواد مغذی موجود در سویا دارد. این گزارش همچنین به نگرانی‌های احتمالی ایمنی ناشی از افزایش مصرف محصولات سویا اشاره کرده است.

نکات منفی محصولات سویا در عملکرد تیروئید، باروری و ابتلا به برخی از سرطان‌ها مشاهده شده است.

به طور کلی، اطلاعات موجود درباره خطرات سویا تا حدی متناقض یا ناکافی است (به همین دلیل این موضوع همچنان یکی از مباحث جدی مورد بحث و تحقیقات است)، اما فواید سلامتی مصرف پروتئین سویا یا محصولات لبنی ایزوله شده به شدت مورد سوال قرار دارد.

آنچه میسو را از سویا جدا می‌کند، این است که میسو منبع تخمیر سویا است. زمانی که دانه‌های سویا تخمیر می‌شوند، محصولی کاملاً متفاوت به دست می‌آید.

محصولات سویا که به‌طور ارگانیک تخمیر شده‌اند، مانند میسو، تمپه یا ناتو، تنها انواع سویا هستند که از تخمیر به دست می‌آیند. به همین دلیل، مصرف این محصولات توصیه می‌شود.

و اما سخن پایانی …

با توجه به مواد مورد نیاز و مراحل پخت سوپ میسو با قارچ، متوجه می‌شوید که این یک غذای ساده، خوشمزه و بسیار مقوی است. در پایان امیدواریم که این دستورالعمل برای شما مفید بوده و توانسته‌ باشیم طعمی لذت‌بخش به شما هدیه کنیم. نوش جان.


بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ۵ سوپ مقوی و ساده برای درمان سرماخوردگی

در سوپ‌ها ذرت بریزید: خواص ذرت برای سلامتی

دستور تهیه سوپ سیر و زنجبیل مناسب برای سم زدایی بدن

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا