رسپی
دستور تهیه سوپ پای مرغ سوپی پر از انرژی و خاصیت (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه سوپ پای مرغ و نکات مهم در تهیه آن
سوپ پای مرغ به خاطر کلسیم بالایی که دارد برای سلامت استخوانها خوب است و میتوانیم یک سوپ خوشمزه برای سرماخوردگی درست کنیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه سوپ پای مرغ و سبزیجات
چگونه پای مرغ را تمیز کنیم؟
برای تمیز کردن پای مرغ، کافی است آب نمکدار ایجاد کنید و آن را به جوش بیاورید. وقتی آب جوش آمد، پای مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید پنج دقیقه در آب جوش بماند. سپس ناخنها، پوست زرد روی پاها و بخش تیره زیر پا را با چاقو بردارید. در نهایت پاهای مرغ را آبکش کرده و در سوپ استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ
- • پای مرغ 20 عدد
- • فلفل سبز 2 عدد
- • آویشن تازه خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- • برگ بو 2 عدد
- • پیاز 2 عدد
- • هویج 2 عدد
- • کرفس خرد شده 2 لیوان
- • روغن به میزان لازم
- • نمک به میزان لازم
طرز تهیه سوپ پای مرغ
- پای مرغ را تمیز کنید، سپس پیاز خرد شده را در قابلمهای با روغن، کرفس و آویشن سرخ کنید.
- آب، پای مرغ، هویج خرد شده، فلفل سبز و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید و منتظر بمانید تا سوپ روی حرارت ملایم بپزد.
- وقتی پای مرغ پخته شد، نمک را به قابلمه اضافه کنید. حالا سوپ آماده است.
لذت آشپزی با رضیم :
در سوپها ذرت بریزید _ خواص ذرت برای سلامتی
طرز تهیه سوپ جو قرمز + نکات کلیدی
طرز تهیه سوپ بروکلی مناسب برای کاهش وزن
طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز _ راحت و خوشمزه
تهیه شده توسط مجله ی رضیم
مریم امینی