دستور تهیه سوپ گیاهی بهاری خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

“`html
صبحانه بهاری با سوپ گیاهی
دستور تهیه سوپ گیاهی برای صبحانه بهاری موضوعی است که میخواهیم دربارهاش صحبت کنیم. سوپ بهاری برای صبحانه بسیار مناسب است و هم مفید و هم خوشمزه است.
فصل بهار آمده و وقت آن است که غذاهای سبکتری بخوریم. در این فصل باید به آنچه میخوریم توجه کنیم.
دستور تهیه سوپ گیاهی مناسب فصل بهار
مواد لازم برای تهیه سوپ گیاهی:
- آرد ۱ قاشق
- نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم
- کره ۲ قاشق
- هویج، سیبزمینی، فلفل قرمز، کدو و پیاز هر کدام ۱ عدد
- آب ۵ لیوان
مراحل تهیه سوپ گیاهی:
سیبزمینی، هویج، کدو و فلفل قرمز را به شکل مکعبی خرد کنید. در یک قابلمه، کره را ذوب کرده و پیاز خرد شده را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه تفت دهید. سپس سیبزمینی و هویج را اضافه کرده و هم بزنید.
در این مرحله، بر اساس دستور تهیه سوپ گیاهی، آرد را روی آنها بریزید و هم بزنید. سپس فلفل قرمز و کدو را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید. سپس حرارت را خاموش کرده و با جعفری تزئین کنید.
خواص سوپ گیاهی در فصل بهار
خواص هویج در سوپ گیاهی
هویج یکی از مواد غذایی مفید است که خواص زیادی برای سلامتی دارد. هویج تازه، ترد و خوشمزه است و سرشار از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K، پتاسیم و آنتیاکسیدانها میباشد.
هویج میتواند به کاهش وزن، کاهش کلسترول بد خون و افزایش سلامت چشم کمک کند.
خواص سیبزمینی در سوپ گیاهی
سیبزمینی یکی از مواد غذایی خوشمزه است و سرشار از بتاکاروتن میباشد که وقتی پخته میشود به راحتی جذب بدن میشود. اما باید مراقب باشید که ساقه و برگهای آن سمی به نام سولانین دارند و نباید مصرف شوند.
سیبزمینی منبع خوبی از نشاسته است و میتواند انرژی بدن را تأمین کند. این ماده غذایی بعد از برنج، گندم و ذرت، چهارمین غذای پرمصرف در جهان است.
خواص فلفل قرمز در سوپ گیاهی
فلفل قرمز میتواند در کاهش وزن مؤثر باشد. اگر میخواهید وزن خود را کاهش دهید، بهتر است فلفل قرمز را به رژیم غذاییتان اضافه کنید. این ماده باعث افزایش سوختوساز بدن میشود و به اکسیژن رسانی بهتر کمک میکند، بهطوریکه شبیه به ورزش کردن است.
فلفل قرمز دارای ترکیبی به نام کپسایسین است که به پیشگیری از سرطان کمک میکند. تحقیقات نشان میدهد که فلفل قرمز میتواند از انواع سرطانها مانند سرطان ریه، کبد و معده جلوگیری کند.
کلاژن نیز پروتئینی است که برای سلامت سلولها مفید است و به بازسازی آنها کمک میکند. کلاژن به جوانسازی پوست کمک میکند و برای حفظ انعطافپذیری عروق خونی ضروری است. همچنین برای تولید کلاژن نیاز به ویتامین C داریم و فلفل قرمز منبع خوبی از این ویتامین است.
“““html
خواص کدو سبز در سوپ گیاهی
به گفته برخی، کدو سبز دارای مواد طبیعی است که از پیری جلوگیری میکند. آنتی اکسیدانهای موجود در آن میتواند به تقویت حافظه کمک کند و مشکلات مربوط به پیری را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.
این سبزی بیش از ۹۵ درصد آب دارد و به همین دلیل انتخاب خوبی برای افرادی که میخواهند وزن کم کنند، محسوب میشود. هر ۱۰۰ گرم کدو سبز فقط حدود 17 کالری دارد. همچنین، کدو سبز میتواند متابولیسم بدن را افزایش دهد.
کدو سبز میزان بالایی سدیم دارد که به تنظیم سطح قلیایی بدن و سم زدایی کبد کمک میکند. بهتر است از کدو سبز خام و با پوست (اگر ارگانیک است) در سالاد استفاده کنید تا به سم زدایی بهتر کبد کمک کند.
خواص پیاز در سوپ گیاهی
کورستین موجود در پیاز میتواند فعالیتهای برخی مواد شیمیایی که موجب التهاب میشوند را کم کند، به این ترتیب که برای درمان درد مفاصل مفید است.
پیاز همچنین میتواند با جلوگیری از آزاد شدن هیستامینها به درمان آلرژی کمک کند. پخت و پز با پیاز به باز شدن سینوسها کمک کرده و میتواند گرفتگی بینی را برطرف کند.
این سبزی خاصیت ضد باکتری دارد. تحقیقات نشان دادهاند که عصاره پیاز در برابر باکتریهای عامل پوسیدگی دندان مؤثر است و میتواند به ترمیم زخمها کمک کند.
یک مطالعه آمریکایی نشان میدهد که افرادی که مشکلات تنفسی مانند آسم دارند، میتوانند با مصرف میوهها و سبزیجات خاصی مانند پیاز، به بهبود وضعیت خود کمک کنند.
ویژگیهای ضد التهابی پیاز همچنین میتواند به تسکین بیماریهای تنفسی کمک کند. اگر از مشکلات تنفسی رنج میبرید، اضافه کردن پیاز به رژیم غذاییتان ممکن است مفید باشد.
دستور تهیه بیسکویت بستنی توت فرنگی دسر بهاری خوشمزه
دستور تهیه اسموتی های بهاری به سبک کافی شاپی