رسپی

دستور تهیه سیب زمینی چوبی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سیب زمینی چوبی خوشمزه: یک پیشنهاد عالی برای عصرانه

سیب‌زمینی سرخ‌کرده یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌هاست که می‌توان آن را به عنوان میان‌وعده یا کنار ساندویچ و غذاهای فست‌فودی میل کرد.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی چوبی

سیب‌زمینی بزرگ ۲ عدد
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
ماست ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سیر، زردچوبه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه سیب زمینی چوبی

برای تهیه سیب زمینی چوبی خوشمزه به روش ترکیه‌ای، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را همراه با ۲ لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها کاملاً پخته شوند.
بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها خوب پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و پوستشان را جدا کنید. سپس سیب‌زمینی‌ها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب، آنها را له کنید.

در این مرحله، نشاسته ذرت، آرد سوخاری و ماست را به کاسه اضافه کنید. بعد کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به آن اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
اگر می‌خواهید سیب‌زمینی‌ها طعمی شبیه کچاپ داشته باشند، می‌توانید بجای پودر سیر، کمی سس کچاپ اضافه کنید.

چگونه سیب زمینی چوبی درست کنیم

وقتی مخلوط سیب زمینی یکدست شد، آن را بین دو لایه نایلون قرار دهید و با کمک وردنه به قطر یک سانتی‌متر باز کنید. سپس نایلون بالایی را برداشته و با یک چاقو، سیب‌زمینی را به نوارهای باریک و بلند برش بزنید.
در این مرحله، یک تابه گود روی حرارت قرار دهید و روغن کافی اضافه کنید تا سیب‌زمینی‌ها در هنگام سرخ شدن شناور شوند. وقتی روغن داغ شد، سیب‌زمینی‌ها را به روغن اضافه کنید.
اجازه دهید تا سیب‌زمینی‌ها کاملاً طلایی شوند، سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در نهایت، سیب‌زمینی‌های چوبی را با سس دلخواه سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا