رسپی

دستور تهیه سیب کاراملی خوشمزه برای انواع کیک و دسر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه سیب کاراملی خوشمزه و خاص

این یک دسر عالی برای جشن‌ها و مهمانی‌هاست و انتخاب خوبی برای شما محسوب می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.

دستور تهیه کیک سیب کاراملی

مواد لازم برای سیب‌های کاراملی

  • کرم کارامل وانیلی 400 گرم
  • آب ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب ۴ عدد
  • گردوی خرد شده برای تزیین به مقدار لازم
  • شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز به مقدار لازم برای تزیین
  • شکلات چیپسی خرد شده به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه سیب کاراملی

  1. کرم کارامل وانیلی را به مقدار 400 گرم در یک قابلمه کوچک بریزید و سپس ۲ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا یکدست شود.
  2. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و سیب‌ها را در کارامل داغ غوطه‌ور کنید.
  3. سیب‌ها را روی یک فویل چرب شده قرار دهید و اطراف آن‌ها را با کارامل داغ بپوشانید.
  4. آن‌ها را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شده و شکل بگیرد.
  5. برای تزیین، روی سیب‌ها با استفاده از شکلات چیپسی که ذوب کرده‌اید، خطوطی بکشید و سپس با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین کنید.
  6. این سیب‌های کاراملی را می‌توانید در جشن تولدها و مهمانی‌های بعد از ظهر سرو کرده و از مزه‌اش لذت ببرید.

تهیه شده توسط مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا