رسپی
دستور تهیه سیب کاراملی خوشمزه برای انواع کیک و دسر (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه سیب کاراملی خوشمزه و خاص
این یک دسر عالی برای جشنها و مهمانیهاست و انتخاب خوبی برای شما محسوب میشود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.
دستور تهیه کیک سیب کاراملی
مواد لازم برای سیبهای کاراملی
- کرم کارامل وانیلی 400 گرم
- آب ۲ قاشق غذاخوری
- سیب ۴ عدد
- گردوی خرد شده برای تزیین به مقدار لازم
- شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز به مقدار لازم برای تزیین
- شکلات چیپسی خرد شده به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه سیب کاراملی
- کرم کارامل وانیلی را به مقدار 400 گرم در یک قابلمه کوچک بریزید و سپس ۲ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا یکدست شود.
- سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و سیبها را در کارامل داغ غوطهور کنید.
- سیبها را روی یک فویل چرب شده قرار دهید و اطراف آنها را با کارامل داغ بپوشانید.
- آنها را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شده و شکل بگیرد.
- برای تزیین، روی سیبها با استفاده از شکلات چیپسی که ذوب کردهاید، خطوطی بکشید و سپس با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین کنید.
- این سیبهای کاراملی را میتوانید در جشن تولدها و مهمانیهای بعد از ظهر سرو کرده و از مزهاش لذت ببرید.
تهیه شده توسط مجله رضیم
مریم امینی