رسپی

دستور تهیه شامی بلغور با ارزش غذایی بالا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شامی بلغور _ دستور تهیه شامی بلغور

این بار به جای تهیه شامی‌های معمولی، شامی بلغور درست کنید. پس همراه با رضیم باشید.

چطور شامی بلغور درست کنیم؟

مواد لازم برای تهیه شامی بلغور

  • بلغور جو یا گندم یا مخلوط 250 گرم
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • موسیر خرد شده 1 تا 2 قاشق غذا خوری
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر سفید صبحانه رنده شده 100 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آب مرغ 1 لیوان
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

دستور تهیه شامی بلغور

  1. *. بلغور را پاک کرده، بشویید و خیس کنید. بعد از چند ساعت آب آن را خالی کنید.
  2. *. با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک، حدود نیم ساعت روی حرارت کم بپزید تا آب آن بخار شود.
  3. *. سپس بگذارید بلغور سرد شود. پیاز را رنده کرده و موسیر و جعفری را ریز خرد کنید.
  4. *. این مواد را به بلغور اضافه کنید. سپس پنیر رنده شده و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید.
  5. *. همه مواد را با هم مخلوط و خوب هم بزنید. مقدار کمی از مخلوط را بردارید و در روغن سرخ کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه شامی لپه (شامی پوک) با طعم عالی

دستور تهیه شامی گوشت کوبیده خوشمزه و دلچسب

شامی لوبیا؛ پخت آسان و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا