رسپی

دستور تهیه شامی نخودچی اصفهانی با گوشت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه شامی نخودچی اصفهانی با گوشت

شامی نخودچی یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله شامی نخودچی ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱ لیوان سرخالی
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای سس شامی

پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه شامی نخودچی در منزل

مرحله اول

برای تهیه شامی نخودچی، ابتدا گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه بزرگ بگذارید و با دست به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا خوب مخلوط و چسبناک شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را با رنده ریز رنده کنید و سپس آن را از صافی بگذرانید تا آب اضافی‌اش خارج شود. بعد پیاز را به همراه آرد نخودچی و تخم‌مرغ به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مخلوط شوند.

مرحله سوم

سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد استراحت کند. در این زمان به سراغ تهیه سس می‌رویم. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله چهارم

پیاز خرد شده را در یک تابه مناسب با کمی روغن روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید تا سبک و شفاف شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

دستور تهیه شامی نخودچی اصفهانی با گوشت (مرحله به مرحله)

مرحله پنجم

وقتی بوی خامی رب از بین رفت، مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه کنید. حالا ۲ لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود و سپس بگذارید بجوشد.

مرحله ششم

بعد از ۱ ساعت استراحت مایه شامی، آن را از یخچال بیرون آورده و یک تابه روی حرارت متوسط بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید تا خوب گرم شود. حالا به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه شامی جدا کنید.

مرحله هفتم

مخلوط شامی را با دست به شکل دلخواه درآورید و در تابه بگذارید تا کاملا سرخ شود. وقتی یک طرف شامی‌ها سرخ شد، آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگر هم سرخ شود.

دستور تهیه شامی نخودچی اصفهانی با گوشت

مرحله هشتم

شامی‌های سرخ شده را در تابه حاوی سس در حال جوش بگذارید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه در سس بمانند تا مزه‌ها با هم ترکیب شوند و سس به شامی‌ها نفوذ کند.

مرحله نهم

بعد ازگذشت این زمان، تابه را از روی حرارت بردارید و شامی‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید. در نهایت مقداری از سس روی شامی‌ها بریزید و با برنج سرو کنید. نوش جان.

منبع : پانا مگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا