دستور تهیه شربت آلبالو با هسته به 2 روش ساده (مرحله به مرحله)

“`html
شربت آلبالو با هسته
آیا تا حالا شربت آلبالو با هسته را امتحان کردهاید؟ درست کردن این شربت کار سختی نیست چون نیازی به جدا کردن هستهٔ آلبالوها ندارید و میتوانید خیلی راحت آن را در خانه تهیه کنید.
فقط کافیست تا انتهای این مطلب با مجلهٔ رضیم همراه باشید و طرز تهیهٔ این شربت خوشمزه را یاد بگیرید.
دستور تهیه شربت آلبالوی خانگی با هسته
مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو با هسته:
- یک کیلو آلبالو
- یک کیلو شکر
- آب یک عدد لیمو ترش
- یک قاشق چایخوری رندهٔ پوست لیمو (اختیاری)
چطور شربت آلبالو با هسته درست کنیم؟
مراحل تهیه شربت آلبالو خانگی با هسته:
همانطور که در مواد اولیه گفتیم، مقدار شکر با آلبالو برابر است. اما اگر آلبالوها بسیار ترش بودند، میتوانید به ازای یک کیلو آلبالو، یک و نیم کیلو شکر استفاده کنید.
آلبالوها را بشویید و در یک قابلمه بریزید. سپس مقداری شکر بر روی آنها بپاشید. درب قابلمه را ببندید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود آلبالوها کمی آب بیندازند و نیازی به اضافه کردن آب نخواهید داشت.
بعد از 24 ساعت، آب یک عدد لیموترش را به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید، یک قاشق چایخوری رندهٔ پوست لیموترش هم میتوانید اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
وقتی شکر حل شد، حرارت را زیاد کنید. به محض اینکه شربت به جوش آمد، کفهایی بر روی آلبالوها جمع میشود؛ این کفها باید با ملاقه برداشته شوند چون باعث تیره شدن رنگ شربت میشوند.
زمانی که کفها تمام شد، زیر حرارت را خاموش کنید. یک صافی روی یک قابلمه قرار دهید و محتویات قابلمه را داخل صافی بریزید تا شربت از آلبالوهای هستهدار جدا شود.
با پشت یک قاشق، آلبالوهای داخل صافی را له کنید تا تمام آب آنها خارج شود. شربت را در قابلمه بگذارید و آلبالوها را دور بریزید. به همین سادگی شربت آلبالو با هسته شما آماده است.
بعد از سرد شدن، آن را در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید. هر وقت که خواستید شربت آلبالو بنوشید، مقداری از آن را در آب یخ بریزید و نوش جان کنید.
دستور تهیه شربت آلبالو با هسته خوشرنگ
مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو:
- آلبالو یک کیلو
- شکر یک کیلو و دویست و پنجاه گرم
- آب دو و نیم پیمانه
دستور تهیه شربت آلبالو با هسته
مراحل تهیه شربت آلبالو:
اگر میخواهید شربت آلبالو خوشرنگ و خوشطعمی داشته باشید، بعد از شستن میوهها آنها را درون قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش بیاد. بعد از 5 دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش کنید.
یکی از نکات مهم این است که در حین جوشیدن مواد را هم نزنید، چون این کار باعث له شدن میوهها و کدر شدن رنگ شربت میشود. حالا مواد را از صافی رد کنید تا میوهها و آب آنها جدا شوند.
حالا آب آلبالو را در قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای 25 الی 30 دقیقه بجوشد. وقتی جوش آمد، کفهای روی آن را بگیرید تا شربت خانگی شما شفاف و خوشرنگ شود.
پس از اینکه به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن درون شیشههای مورد نظر بریزید. حالا آلبالوهایی را که از صافی رد کرده بودید، باید خشک کنید. برای این کار یک سینی را با سلفون بپوشانید و مقداری نمک اضافه کنید، سپس میوهها را روی سینی بریزید و در آفتاب قرار دهید تا خشک شوند.
همچنین بخوانید:
2 روش جهت تهیه شربت آلبالو سنتی و خوشمزه با نکات ضروری و مهم
خواص هستهٔ آلبالو چیست؟
دستور تهیه مربا آلبالو به 3 روش آسان + ویدیو