رسپی

دستور تهیه شربت تمشک خوش رنگ و مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شربت تمشک فوری و خوشمزه

شربت تمشک : به شما پیشنهاد می‌کنیم که تمشک را بیشتر در رژیم غذایی خود بگنجانید. این میوه خوش‌رنگ و سرشار از آنتی‌اکسیدان، به کاهش التهاب مفاصل کمک کرده و همچنین به زیبایی پوست و مو کمک می‌کند. تهیه این شربت کمتر از نیم ساعت زمان می‌برد؛ پس قبل از آمدن مهمان‌ها دست به کار شوید.

مواد لازم برای تهیه شربت تمشک

  • آب : دو سوم پیمانه
  • تمشک تازه : یک پیمانه
  • شکر : دو سوم پیمانه

دستور تهیه شربت تمشک فوری و خوشمزه

مرحله اول : آب و شکر را ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. در این حین که آب به جوش می‌آید، آرام آرام هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود. این کار حدود پنج دقیقه طول می‌کشد.

مرحله دوم : زمانی که شربت شکر شما کمی غلیظ شد، تمشک‌های تازه‌ای که پاک و شسته‌اید را به قابلمه اضافه کنید و پنج دقیقه بجوشانید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. بعد از آن، همه مواد را در مخلوط‌کن ریخته و بزنید تا مایع یکدست شود.

مرحله سوم : وقتی که ترکیب تقریبا یکدست و شربت خوب رنگ گرفت، آن را از یک صافی ریز یا پارچه تنظیف عبور دهید و تفاله‌ها را دور بریزید. قبل از دور ریختن تفاله‌ها، با قاشق آن‌ها را به کف صافی فشار دهید تا مطمئن شوید که تمامی آب تمشک‌ها خارج شده است.

مرحله چهارم : شربت را با قیف در بطری شیشه‌ای که تمیز کرده‌اید و ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده‌اید بریزید. بعد از اینکه شربت کمی سرد شد، در بطری را ببندید و آن را در یخچال بگذارید.

نکات کاربردی برای تهیه شربت تمشک

برای تهیه شربت از تمشک‌های رسیده استفاده کنید تا طعم بهتری به دست آورید. اگر به تمشک تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از تمشک‌های فریز شده نیز استفاده کنید. همچنین بهتر است از ظرف‌های لعابی برای تهیه مربا استفاده کنید تا رنگ آن بهتر شود. برای بررسی غلظت مربا، یک ظرف را قبل از شروع کار در فریزر بگذارید تا خنک شود. وقتی احساس کردید غلظت مربا به حد مناسب رسیده، مقدار کمی از آن را در ظرف خارج کنید. اگر مربا به سرعت پایین رفت، چند دقیقه دیگر آن را بپزید. اگر آرام حرکت کرد، آماده است. همچنین می‌توانید مقداری از مربا را بین دو انگشت خود بزنید و اگر به کشسانی رسید، به قوام مناسب رسیده است. در حین پخت مربا، درب قابلمه را بگذارید تا رنگ مربا تیره نشود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا