دستور تهیه شربت ذرت خانگی Corn Syrupمواد لازم شربت ذرتطرز تهیه سیروپ ذرت (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه شربت ذرت خانگی Corn Syrup
شربت ذرت یا کورن سیروپ، میتواند به تنهایی مصرف شود یا برای تهیه سسهای مختلف در شیرینیپزی به کار رود. نوع خانگی این شربت از نمونههای کارخانهای کیفیت بهتری دارد. همچنین اگر در منطقهای زندگی میکنید که این شربت در دسترس نیست، تهیه آن بسیار آسان است و میتوانید خودتان آن را در خانه درست کنید.
مواد لازم شربت ذرت
- شکر : 950 گرم
- آب : 1300 میلی لیتر
- بلال شیر بزرگ : 4 عدد
- عصاره وانیل : 3 قطره
- نمک : 1 قاشق چایخوری
دستور تهیه سیروپ ذرت
ابتدا بلالها را به خوبی تمیز کنید و آنها را به دانههای کوچک یا حلقههای باریک برش بزنید. بلالها باید کاملاً رسیده و شیرین باشند تا شربت خوشمزهای به شما بدهند.
حلقههای ذرت یا دانههای آن را به همراه آب در یک قابلمه کافی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم کنید تا بلالها به آرامی بپزند و آب آنها به نصف کاهش یابد.
پس از پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بلالها را در یک ظرف جداگانه بریزید و آب آنها را نگه دارید.
اگر قبلاً دانههای ذرت را جدا نکردهاید، پس از پخته شدن ذرتها، دانهها را از ساقه جدا کنید و با فشار دادن دانههای پخته شده، شیره آنها را بیرون بیاورید. حذف دانهها به دلیل این است که شیره ساقهها را نباید خارج کنید. سپس شیرهی بدست آمده را به آب بلال اضافه کنید.
شکر، نمک و عصاره وانیل را به مخلوط آب و شیره اضافه کنید و حرارت را ملایم نگه دارید تا شکر کاملاً حل شود. این ترکیب را حدود یک ساعت به آرامی بجوشانید تا غلیظ شود. سپس شربت خنک شده را در یک شیشه با در محکم بریزید. این شربت به مدت 1 ماه در یخچال قابل نگهداری است.