رسپی

دستور تهیه شربت شاه توت شربت بی نظیر تابستانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شربت شاه توت

شاه توت (Black mulberry) سرشار از ویتامین C است و برای درمان کم خونی، جلوگیری از پوسیدگی دندان و حفظ سلامت و زیبایی پوست مفید می‌باشد.

شاتوت میکنید آبدار و با طعم ترش خاصی خود، از دیگر میوه‌ها جدا شده است. این میوه فواید زیادی دارد و پیشنهاد می‌شود در روزهای گرم تابستان، به ویژه بعد از افطار، کمی از آن را امتحان کنید.

شاتوت همچنین حاوی یکی از مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها به نام آنتوسیانین است. این آنتی‌اکسیدان در میوه‌های بنفش دیگری مثل انگور و آلوی سیاه نیز پیدا می‌شود.

مواد لازم برای تهیه شربت شاه توت

شاه‌توت 2 کیلوگرم
شکر 1/5 کیلوگرم
جوهرلیمو 1/4 قاشق مرباخوری
وانیل 1/8 قاشق مرباخوری
شربت شاه توت

دستور تهیه شربت شاه توت

  1. شاه‌توت‌ها را در آبمیوه‌گیری بگذارید و آب آن را در صافی بریزید.
  2. آب شاه‌توت را با شکر مخلوط کرده و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند. در این مدت 3 تا 4 بار هم بزنید. سپس مخلوط را در قابلمه‌ای بزرگ‌تر از کاردی که دارید بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
  3. جوهرلیمو را در یک قاشق سوپ‌خوری آب حل کرده و به شربت اضافه کنید.
  4. بعد از 2 تا 3 دقیقه، از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید.
  5. شربت را پس از خنک شدن در ظرفی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
  6. برای سرو، 1/4 لیوان شربت شاه توت را بریزید، سپس یخ و بعد آب اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا