رسپی

دستور تهیه شربت کیوی خانگی ترش و ملس مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم شربت کیوی

کیوی خردشده : ۵۰۰ گرم
شکر : ۵۰۰ گرم
آب : 2 پیمانه
جوهر لیمو : ۱/۴ قاشق چای خوری
گلاب : ۱ قاشق سوپ خوری

دستور تهیه شربت کیوی

شکر و آب را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی که به جوش آمد، کیوی را به آن اضافه می‌کنیم و برای یک ساعت با حرارت ملایم می‌پزیم.
برای اینکه شربت شفاف‌تر شود، باید به‌طور مرتب کف‌های اضافه روی کیوی‌ها را بگیریم. وقتی که مواد کمی غلیظ شدند، جوهر لیمو و گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
بعد از اینکه همه چیز سرد شد، محتویات را از صافی رد کرده و شربت را جدا می‌کنیم. برای سرو، شربت را داخل لیوان می‌ریزیم و بقیه را با آب خنک مخلوط می‌کنیم و نوش جان می‌نماییم.

نکته : دانه‌های کیوی در شربت زیبایی بیشتری به آن می‌بخشند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا