دستور تهیه شنیسل بادمجان فوق العاده خوشمزه به روش اصلی (مرحله به مرحله)

“`html
شنیسل بادمجان یک غذای خوشمزه و ترد است که میتوانید با اضافه کردن کمی پنیر فتا یا پنیر پیتزا، شنیسل بادمجان پنیری تهیه کنید. برای این غذا، بهتر است از بادمجان دلمهای استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه شنیسل بادمجان
بادمجان دلمه ۲ عدد
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
پنیر فتا ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری
تخممرغ ۲ عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
روغن سرخکردنی به مقدار لازم
دستور تهیه شنیسل بادمجان خوشمزه و آسان
مرحله اول: آمادهسازی بادمجان
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای به قطر ۲ سانتیمتر برش بزنید. بهتر است از بادمجان دلمهای استفاده کنید. سپس در یک کاسه مقداری آب و نمک ریخته و بادمجانها را به مدت ۱ ساعت در آن قرار دهید تا تلخیشان گرفته شود. بعد از این مدت، بادمجانها را آبکش کرده و روی یک دستمال نخی بگذارید تا خوب خشک شوند.
مرحله دوم: سرخکردن بادمجان
برای اینکه بادمجانها کمتر روغن جذب کنند، ابتدا آنها را در تابه بدون روغن کمی سرخ کنید. توجه داشته باشید که بادمجانها نباید خیلی سرخ شوند یا له شوند. میتوانید از سرخکن بدون روغن هم استفاده کنید.
مرحله سوم: همزدن تخممرغ
تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. پودر سوخاری را در یک کاسه دیگر ریخته و کمی پاپریکا به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: تهیه شنیسل بادمجان
حالا با چاقو بادمجانها را تا نیمه برش زده و مخلوط پیاز داغ، پنیر فتا و پنیر پیتزا را بین دو لایه بادمجان قرار دهید و آنها را به آرامی فشار دهید. سپس بادمجانها را ابتدا به تخممرغ و بعد به آرد سوخاری بزنید و این کار را دوباره تکرار کنید. در یک شیر جوش مقداری روغن بریزید و بادمجانها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس میتوانید آنها را با سس دلخواه سرو کنید.