دستور تهیه شکلات صبحانه نوتلا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه شکلات نوتلا در خانه
شکلات صبحانه که به نام شکلات نوتلا نیز شناخته میشود، یکی از محبوبترین گزینهها برای صبحانه در سرتاسر دنیا است. این شکلات صبحانه بسیار مغذی است و میتواند شما را برای چند ساعت سرحال و شاداب نگه دارد.
با موادی که در این دستور تهیه آمده، میتوانید برای ۴ نفر شکلات صبحانه تهیه کنید. اگر میخواهید مقدار بیشتری یا کمتری تهیه کنید، میتوانید با ضرب و تقسیم کردن مواد لازم، مقدار درست را محاسبه کنید.
دستور تهیه اصلی و مرحله به مرحله شکلات صبحانه نوتلا خانگی با استفاده از پودر کاکائو و فندق و نکات مهم آن را در مجله رضیم بخوانید.
دستور تهیه شکلات صبحانه خانگی(نوتلا)
روش اول تهیه شکلات نوتلا
مواد لازم برای ۴ نفر :
- خاک قند ۱٫۵ فنجان
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- کره ۶ قاشق غذاخوری
- خامه ۸ قاشق غذاخوری
- شکلات تختهای ۱۵۰ گرم
- فندق خرد شده ۱۰۰ گرم
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
ابتدا کره را از یخچال بیرون میآوریم تا نرم شود. سپس کره را به همراه پودر قند و پودر کاکائو در یک ظرف مناسب میریزیم و با مخلوط کن خوب هم میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
پس از مخلوط شدن مواد، آنها را کنار میگذاریم. سپس شکلات تختهای را به روش بن ماری ذوب میکنیم (به این صورت که ظرف شکلات را روی بخار آب داغ قرار میدهیم تا شکلات به آرامی ذوب شود).
در ادامه، زردههای تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه خوب هم میزنیم تا رنگ آنها کرمی شود و کمی کشدار به نظر برسند. فندقها را خرد کرده و به همراه خامه به مخلوط کره، پودر قند و پودر کاکائو اضافه میکنیم.
مواد را کمی هم میزنیم و سپس زردههای تخم مرغ را به مخلوط اضافه میکنیم. در مرحله آخر، شکلات ذوب شده را به مواد اضافه کرده و همه چیز را با مخلوط کن خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
پس از اینکه شکلات صبحانه یکدست شد، آن را داخل یخچال میگذاریم تا خود را بگیرد. بهتر است اجازه دهیم شکلات صبحانه حداقل ۲ ساعت در یخچال بماند تا آماده سرو شود.
روش دوم برای تهیه شکلات نوتلا (نوتلای خانگی)
مواد لازم:
- شکلات تلخ: 2 بسته 100 گرمی
- شیر عسلی: 1 قوطی (390 گرمی)
- پودر فندق: 100 گرم
- کره: 100 گرم
دستور تهیه:
شکلاتها را به روش بن ماری ذوب کنید (در ظرفی روی بخار آب جوش). سپس کره را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
شیر عسلی و پودر فندق را هم اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. شکلات شما آماده است! به همین سادگی!
نکته: به دلیل رژیمی که دارم، کره را حذف کردم. همچنین میتوانید از بادام زمینی یا هر مغز دیگری که دوست دارید استفاده کنید. با این مواد میتوان ۲ شیشه شکلات تهیه کرد.
“““html
دستور تهیه اصلی شکلات صبحانه نوتلا خانگی بدون شیر
روش سوم جهت تهیه شکلات نوتلا
مواد لازم :
- فندق: ۲ پیمانه (۲ لیوان فرانسوی دستهدار)
- شکر یا هر شیرین کننده دیگری که میپسندید: ۱/۳ لیوان فرانسوی دستهدار
- پودر کاکائو مرغوب: ۱/۴ پیمانه (به جای پودر کاکائو میتوانید از ۱۰۰ گرم شکلات تلخ استفاده کنید)
- روغن نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
دستور تهیه :
فر را در درجه ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. فندقهای بدون پوست را در سینی فر بچینید و آنها را برشته کنید.
اگر فر ندارید، میتوانید فندقها را در ماهیتابه برشته کنید. این کار باعث میشود پوست نازک روی فندق به راحتی جدا شود. برای این کار، ۷ تا ۱۰ دقیقه کافی است.
فندقهای داغ را با احتیاط در یک شیشه درب دار بریزید و خوب تکان دهید تا پوست نازک جدا شود. یک روش دیگر این است که فندقها را در یک پارچه تمیز بریزید و با پارچه بمالید تا پوسته نازک جدا شود. سپس فندقها را با غذاساز یا میکسر خرد کنید.
بهتر است این کار را به صورت پالس انجام دهید تا فندقها روغن پس ندهند و کاملاً یکدست شوند. برای درست کردن نوتلا بهتر است فندقها خیلی ریز و مثل کره شوند.
شکر یا هر شیرین کننده دیگری را به فندقها اضافه کنید. سپس پودر کاکائو، روغن نارگیل، وانیل و نمک را هم اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر در میکسر یا غذاساز میکس کنید تا یک مایه صاف و کرمی به دست آید.
شکلات صبحانه نوتلا خانگی که به این ترتیب درست شده را میتوانید به مدت چندین هفته در یک ظرف شیشهای درب دار در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم درست کردن شکلات صبحانه خانگی نوتلا
اگر دوست دارید شکلات صبحانه شیرینتر باشد، میتوانید مقدار شکر یا پودر قند را بیشتر کنید.
میتوانید به جای فندق، از بادام زمینی استفاده کنید، البته نوتلا اصلی با فندق درست میشود و خواصش بهخاطر مغز فندق است.
با درست کردن شکلات صبحانه خانگی، میدانید که چه مقدار شکر استفاده کردهاید و مطمئن هستید که مواد نگهدارنده ندارد.
به جای پودر کاکائو، میتوانید از شکلات تلخ استفاده کنید. برای این کار، ۱۰۰ گرم شکلات تلخ را ذوب کرده و به فندقهای خرد شده اضافه کنید.
میتوانید به جای شکر، از ۲ قاشق غذاخوری شیره افرا استفاده کنید.
اضافه کردن ۱/۲ قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو فوری هم باعث بهتر شدن طعم شکلات صبحانه شما میشود، اما این اختیاری است.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه ی پشمک شکلاتی حاج عبدالله مرحله به مرحله ساده و خوشمزه
۳ روش ساده جهت تهیه شیر شکلات