دستور تهیه شیرینی اسپشیال در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه شیرینی اسپشیال در منزل
شیرینی اسپشیال یکی از شیرینیهای محبوب و سادهای است که در سراسر جهان طرفدار دارد و معمولاً به عنوان پایه کیک نیز استفاده میشود. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله شیرینی اسپشیال در ادامه با ما همراه باشید.
این شیرینی با کره درست میشود، بنابراین باید آن را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید. امروز میخواهیم طرز تهیه شیرینی اسپشیال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پخت شیرینی اسپشیال
کره ۱۲۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زرده تخممرغ ۲ عدد
زعفران دمکرده ۳ قاشق چایخوری
آرد برنج ۲۰ گرم
پودر نارگیل ۲.۵ قاشق سوپخوری
خلال بادام درختی ۲۰ گرم
شیر خشک قنادی ۱۰ گرم
آرد سفید قنادی ۱۲۰ گرم
مغز پسته یا فندق به مقدار کافی
دستور تهیه شیرینی اسپشیال
برای تهیه شیرینی اسپشیال خوشمزه، ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
حالا فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید کاملاً گرم شود. سپس کرهای که به دمای محیط رسیده را در یک کاسه مناسب بریزید و پودر قند را الک کنید. حالا با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید.
وقتی که مخلوط کره سبک و رنگش روشن شد، زرده تخممرغها و پودر هل را به کاسه اضافه کنید و با همزن به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. حالا زعفران دمکرده را به کاسه بیفزایید.
سپس مواد را به آرامی هم بزنید. آرد برنج، پودر نارگیل و خلال بادام را در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا درست مخلوط شوند.
به یاد داشته باشید که مواد را بیش از حد میکس نکنید که روغن نگیرد. حالا شیر خشک را سه مرتبه الک کرده و به مخلوط آسیاب شده اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا تمام شوند. سپس آرد را الک کرده و به آرامی به کاسه اضافه کنید.
حالا خمیر شیرینی را با همزن برقی روی دور کند به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا گلولههای آرد باز شده و خمیر یکنواختی به دست آید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را در قیف ماسورهای بریزید.
شیرینی را با فاصله مناسب روی سینی بگذارید و کمی مغز پسته را بهصورت پخش روی آنها بریزید. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید تا شیرینیها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند.
پس از این زمان سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینیها کاملاً خنک شوند. وقتی خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان!