دستور تهیه شیرینی برفی نارگیلی؛ ویژه نوروز (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه شیرینی برفی نارگیلی؛ مناسب برای نوروز
زمانی که به عید نوروز نزدیک میشویم، پختن شیرینیهای خوشمزه در خانه بیشتر میشود و همه برای تهیه شیرینیها آماده میشوند. شیرینیهای مخصوص نوروز که در خانه درست میشوند، تنوع و رنگهای مختلفی دارند و بسیار خوشمزه هستند. یکی از این شیرینیها، شیرینی برفی نارگیلی است که به عنوان یک شیرینی خشک و خوشمزه برای عید نوروز بسیار مناسب است و دستور تهیه آن ساده است.
این شیرینی نیازی به پختن و فر ندارد و شما میتوانید آن را در مدت زمان کوتاهی آماده کنید. در ادامه، طرز تهیه شیرینی برفی نارگیلی به صورت مرحله به مرحله ارائه میشود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی برفی نارگیلی
پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
شیر: ۴ لیوان
کره: ۵۰ گرم
پودر هل: ۱ قاشق غذاخوری
پودر پسته: ۳ قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه شیرینی برفی نارگیلی
ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس شکر و شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا شکر به خوبی حل شود.
وقتی مواد پس از حرارت به نصف حجم اولیه خود رسیدند، پودر نارگیل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به اندازه یک خمیر سفت شود؛ سپس حرارت را خاموش کنید.
اجازه دهید مواد کمی خنک شوند؛ بعد به اندازه گردو از مواد بردارید و در دستتان گلوله کنید. این گلوله را در مخلوطی از پودر پسته و پودر هل بغلتانید و سپس داخل ظرف سرو بچینید. این شیرینی نیازی به پختن ندارد. بهتر است شیرینی برفی نارگیلی را در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید، نوش جان.
منبع : فرارو