رسپی

دستور تهیه شیرینی تاتار چورک خوشمزه و ترد به روش قنادی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه تاتار چورک

شیرینی تاتار چورک ترکمنی، یک شیرینی سنتی ترکمن‌هاست که معمولاً در عیدها و عروسی‌ها درست می‌شود و می‌توان آن را به عنوان یک میان وعده با چای هم مصرف کرد. درست کردن تاتار چورک بسیار آسان است و نیاز به مهارت خاصی ندارد.
این شیرینی ترد و شیرین است و طعمی خوشمزه دارد و در بین ترکمن‌ها طرفداران زیادی دارد. می‌توانید تاتار چورک را طبق سلیقه خود به رنگ‌های سفید یا قهوه‌ای درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی تاتار چورک

تخم‌مرغ: ۴ عدد (۲ عدد کامل و ۲ زرده)
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
آرد: به میزان لازم
بکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری
پودر قند: به میزان لازم
روغن: برای سرخ کردن به اندازه لازم

طرز تهیه تاتار چورک ترکمنی

ابتدا تخم‌مرغ‌ها، زرده‌ها، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
سپس مقداری آرد را به همراه بکینگ‌پودر به مواد اضافه کنید و بقیه آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد و سفت هم نشود.
خمیر را به ۶ تا ۷ بخش کوچک تقسیم کنید و هر یک را به شکل مستطیل درآورید و در نایلون بگذارید تا یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند.

یک پارچه تمیز روی میز کارتان بگذارید تا بعداً خمیرها را روی آن بگذارید.
از این مرحله به بعد باید دو نفر کار کنید.
میز کار، دست‌ها و وردنه را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را به شکل مستطیل با وردنه باز کنید.

از همراهتان بخواهید که یک طرف خمیر را کمی بالا ببرد تا شما بتوانید سمت دیگر را باز کنید و خمیر جمع نشود.
خمیر را تا حد امکان نازک کنید و روی پارچه بگذارید تا ۵ دقیقه هوا ببیند.
باید خمیرها یکی یکی آماده و سرخ شوند تا نرم نمانند.
روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

از یک قابلمه کوچک استفاده کنید و روغن را به قدری بریزید که تاتار چورک‌ها کاملاً در آن غوطه‌ور شوند.
بعد از سرخ شدن خمیرها، آنها را در صافی بگذارید تا روغن اضافی‌شان جدا شود و سپس روی آنها پودر قند الک کنید. بهتر است هنگام سرخ شدن کنار رول‌ها را با چنگال نگه دارید تا باز نشوند و از روغن خارج کنید قبل از اینکه رنگ آنها تغییر کند.

طرز تهیه شیرینی تاتار چورک

نکات لازم برای تهیه تاتار چورک

می‌توانید فقط از تخم‌مرغ‌های کامل برای تهیه خمیر استفاده کنید.
اگر می‌خواهید تاتار چورک سفید باشد، می‌توانید فقط از سفیده تخم‌مرغ استفاده کنید.
اگر می‌خواهید می‌توانید مقداری کاکائو به خمیر اضافه کنید تا رنگ قهوه‌ای بگیرد.

خمیر را به صورت نازک باز کنید و سپس به شکل نوارهایی با چاقو برش بزنید. سپس به آرامی لایه‌های خمیر را دور یک چوب بپیچید و بلافاصله در روغن داغ بگذارید و به آرامی تکان دهید تا لایه‌ها جدا شوند. بعد از چند ثانیه که خمیر از هم باز شد و روغن به لای رول نفوذ کرد، آنها را از روغن خارج کرده و روی شیرینی‌های داغ پودر قند بپاشید.
نوارهای تاتار چورک می‌توانند به طول ۱۵ سانتی‌متر و عرض ۳ سانتی‌متر برش بخورند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا