دستور تهیه شیرینی جبنیه خانگی خوشمزه به روش عربی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه شیرینی جبنیه , دستور تهیه عربی
شیرینی جبنیه یکی از خوشمزهترین شیرینیهای عربی است که به گوش فیلهای ما ایرانیها شباهت زیادی دارد. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله این شیرینی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی جبنیه
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر کیبی مثلثی ۸ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پنس
شیر مایع ¼ لیوان
خمیر مایه فوری ۱٫۵ قاشق غذاخوری
روغن ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۲ لیوان
عسل به مقدار کافی
دستور تهیه شیرینی جبنیه
برای تهیه شیرینی جبنیه ابتدا یک تخم مرغ را به همراه شکر، نمک، خمیر مایه فوری و شیر مایع در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس این مواد را با همزن برقی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
در این مرحله پنیر کیبی و روغن را به مخلوط اضافه میکنیم و دوباره با همزن مخلوط میکنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. اگر پنیر کیبی در دسترس نبود، میتوانیم از پنیر شیشهای هم استفاده کنیم.
بعد از اینکه مواد خوب ترکیب شدند، آرد را از الک رد میکنیم و روی مواد میریزیم. در این حین با یک لیسک مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و یکدستی شکل بگیرد. سپس دستان خود را چرب کرده و خمیر را ورز میدهیم.
این خمیر باید کاملاً یکدست و منسجم باشد، بنابراین باید آن را به مدت ۱۰ دقیقه با دستان چرب ورز دهیم. سپس خمیر را داخل یک کاسه چرب شده قرار میدهیم و برای استراحت در آشپزخانه میگذاریم تا حجم بگیرد.
بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت، هوای اضافی خمیر را میزنیم و سپس با وردنه روی سطح کار خمیر را باز میکنیم. در ادامه با کاتر دلخواه خمیر را قالب میزنیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم.
حالا به اندازه کافی روغن اضافه میکنیم تا شیرینیها در روغن شناور شوند. وقتی روغن داغ شد، خمیرها را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم که خوب پف کنند و رنگشان طلایی شود.
پس از سرخ شدن، شیرینیها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود. در نهایت شیرینیها را در عسل رقیق شده یا شربت بار میزنیم و سپس سرو میکنیم.