رسپی

دستور تهیه شیرینی دلبرو خانگی با طعم دلپذیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شیرینی دلبرو، یک شیرینی خوشمزه و سنتی از شهر لار است که مخصوص عید نوروز درست می‌شود. این شیرینی بسیار نرم و لذیذ بوده و شباهتی به پیراشکی دارد. خمیر آن به‌سرعت آماده می‌شود و در روغن سرخ می‌شود. در انتها، روی آن را با پودر قند می‌پوشانند. اگر می‌خواهید روغن کمتری مصرف کنید، بعد از سرخ کردن می‌توانید شیرینی‌ها را روی کاغذ حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دلبرو

آرد سفید: ۵۰۰ گرم
روغن جامد یا قنادی: ۲۰۰ گرم
آب: ۲ لیوان
پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر نارگیل نرم: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

دستور تهیه شیرینی دلبرو

اول، آرد الک شده را با روغن مخلوط کنید و سپس کم‌کم آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به‌دست آید.
بسته به کیفیت آرد، ممکن است به آب بیشتری یا کمتری نیاز داشته باشید.
سپس خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده‌اید با وردنه باز کنید و با لیوان قالب بزنید.
روی نصف دایره پودر نارگیل و پودر هل بپاشید و سپس نصف دیگر خمیر را روی مواد برگردانید. لبه‌های خمیر را با دست یا چنگال به هم بچسبانید.
در یک ظرف مناسب، روغنی بریزید که شیرینی‌ها در آن غوطه‌ور شوند. حرارت را ملایم کنید تا روغن داغ شود و سپس شیرینی‌ها را در آن سرخ کنید تا پف کنند و رنگ طلایی بگیرند.
در انتها، شیرینی‌ها را در ظرف بچینید و روی آن‌ها پودر قند بپاشید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا