رسپی

دستور تهیه شیرینی زغال اخته بدون نیاز به پخت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیرینی زغال اخته بدون نیاز به پخت

تنها کافیست چند دقیقه روی گاز کار کنید و سپس یک کوکی زغال اخته عالی خواهید داشت. می‌توانید از هر نوع آجیل و میوه‌ای که دوست دارید در این شیرینی استفاده کنید و لذت ببرید.

می‌توانید از تخم کتان به دلیل فیبر بالایی که دارد، عسل و جو دوسر یا دانه‌های غلات استفاده کنید که علاوه بر خاصیت خوبشان، تردی و طعم عالی به کوکی زغال اخته شما می‌دهند.

پس به راحتی از غلات، خشکبار و میوه‌هایی که در خانه دارید استفاده کنید. با ما همراه باشید تا دستور تهیه کوکی زغال اخته را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کوکی زغال اخته

برای ترکیب مناسب، به ازای هر ۴ فنجان غلات و میوه، باید ۱ فنجان عسل استفاده کنید.

۴ فنجان غلات صبحانه عسلی
۱ فنجان زغال اخته خشک یا آلبالوی ترش خشک شده
½ فنجان تخم آفتاب گردان بوداده شده بدون نمک
یک سوم فنجان بادام زمینی خورد شده
¾ فنجان شکر قهوه ای
½ فنجان شربت ذرت
¼ فنجان کره بادام زمینی (این کره برای ترد شدن کوکی استفاده می‌شود، اما می‌توانید از خامه هم استفاده کنید)
۱ قاشق چایخوری وانیل

دستور تهیه شیرینی زغال اخته

این مواد برای ۲۴ کوکی کافی است

دستور تهیه کوکی زغال اخته

در یک کاسه بزرگ، غلات، زغال اخته، آجیل آفتابگردان و دیگر غلات را مخلوط کنید.
در یک تابه بزرگ، شکر قهوه‌ای، شربت ذرت و کره بادام زمینی را بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید و مرتب هم بزنید تا ذوب شود. وقتی این مواد به جوش آمدند، شعله را خاموش کنید و هم بزنید تا کمی خنک شود. سپس وانیل را اضافه کنید.

حالا شربت آماده شده را روی مخلوط غلات بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با شربت پوشیده شود. سپس مایه را روی کاغذ مومی به قطر دو سانت پخش کنید و خوب فشرده کنید تا مواد به هم بچسبند.

دستور تهیه شیرینی زغال اخته

برای اینکه مواد به هم بچسبند و آماده برش شوند، باید نیم ساعت کنار گذاشته شوند تا استراحت کنند.
پس از اینکه کوکی زغال اخته آماده شد، آن را به قطعات هشت در هشت با کاتر مخصوص برش پیتزا ببرید و کنار بگذارید. فراموش نکنید بعد از هر برش، سر کاتر را در آب بزنید تا برش‌ها صاف و منظم شوند.
کوکی زغال اخته شما آماده‌ی سرو است.

دستور تهیه شیرینی زغال اخته بدون نیاز به پخت (مرحله به مرحله)

نکات مهم در پخت کوکی زغال اخته

می‌توانید به جای پخش کردن مواد در سینی، آن را به شکل گلوله‌های فشرده درست کنید یا اینکه در ته یک فنجان، آن را به شکل دیواره درست کنید تا بعد از چسبیدن کامل، به شکل پیاله درآید و بتوانید در آن بستنی یا کمپوت میوه سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا