رسپی

دستور تهیه شیرینی فلورنتینا (ملکه بادام) خوشمزه به سبک قنادی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه شیرینی فلورنتینا (ملکه بادام) خوشمزه به سبک قنادی

شیرینی فلورنتینا، شیرینیِ خوشمزه و زیبا است که در منوی دسرهای معروف کافی شاپ‌ها مشاهده می‌شود. درست کردن این شیرینی سخت نیست و با داشتن مواد اولیه و فر می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی:

آرد
1 و ⅓ لیوان
کره
100 گرم
تخم مرغ
1 عدد
پودر قند
60 گرم
وانیل
⅕ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس روی شیرینی:

خامه
1 قاشق غذاخوری
خلال بادام
1 پیمانه
عسل
2 قاشق غذاخوری
کره
25 گرم

دستور تهیه شیرینی فلورنتینا خوشمزه به روش بازاری

مرحله اول :

یک کاسه مناسب بردارید و کره و پودر قند را درون آن بریزید. سپس با همزن برقی، مواد را به مدت 5 دقیقه هم بزنید. وقتی مواد خوب ترکیب شدند، تخم مرغ را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم :

دو دقیقه دیگر هم بزنید تا تخم مرغ خوب با مواد مخلوط شود. سپس آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و با انگشتان خود مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکنواختی به دست آید.

مرحله سوم :

بعد از اینکه خمیر یکنواخت شد، آن را درون نایلون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. پس از یک ساعت، خمیر را از یخچال خارج کرده و با وردنه نازک کنید.

مرحله چهارم :

خمیر را با کاتر مخصوص شکل دهید و درون قالب تارت بگذارید. سپس با چنگال یا نوک چاقو درون آنها حفره‌های کوچک ایجاد کنید و قالب‌ها را در سینی بچینید. فر را به دمای 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سینی را درون فر قرار دهید.

مرحله پنجم :

دستور تهیه شیرینی فلورنتینا (ملکه بادام) خوشمزه به سبک قنادی (مرحله به مرحله)

20 دقیقه اجازه دهید سینی درون فر بماند. حالا می‌توانید مواد روی تارت را آماده کنید. برای این کار، خامه، کره و عسل را درون ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم :

یک قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و مواد مخلوط شده را داخل آن بریزید. به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. سپس خلال بادام را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید.

مرحله هفتم :

بعد از 20 دقیقه، سینی را از فر خارج کنید و روی هر تارت یک قاشق مرباخوری از مایع روی تارت بریزید و آن را صاف کنید. سپس دوباره شیرینی‌ها را به فر برگردانید.

دستور تهیه شیرینی فلورنتینا خوشمزه به روش بازاری

مرحله هشتم :

پس از 7 دقیقه، سینی را از فر خارج کنید و شیرینی‌ها را از سینی و قالب‌ها جدا کرده و سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا