دستور تهیه شیرینی فلورنتینا (ملکه بادام) خوشمزه به سبک قنادی (مرحله به مرحله)

دستور تهیه شیرینی فلورنتینا (ملکه بادام) خوشمزه به سبک قنادی
شیرینی فلورنتینا، شیرینیِ خوشمزه و زیبا است که در منوی دسرهای معروف کافی شاپها مشاهده میشود. درست کردن این شیرینی سخت نیست و با داشتن مواد اولیه و فر میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی:
آرد
1 و ⅓ لیوان
کره
100 گرم
تخم مرغ
1 عدد
پودر قند
60 گرم
وانیل
⅕ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس روی شیرینی:
خامه
1 قاشق غذاخوری
خلال بادام
1 پیمانه
عسل
2 قاشق غذاخوری
کره
25 گرم
دستور تهیه شیرینی فلورنتینا خوشمزه به روش بازاری
مرحله اول :
یک کاسه مناسب بردارید و کره و پودر قند را درون آن بریزید. سپس با همزن برقی، مواد را به مدت 5 دقیقه هم بزنید. وقتی مواد خوب ترکیب شدند، تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم :
دو دقیقه دیگر هم بزنید تا تخم مرغ خوب با مواد مخلوط شود. سپس آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و با انگشتان خود مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکنواختی به دست آید.
مرحله سوم :
بعد از اینکه خمیر یکنواخت شد، آن را درون نایلون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. پس از یک ساعت، خمیر را از یخچال خارج کرده و با وردنه نازک کنید.
مرحله چهارم :
خمیر را با کاتر مخصوص شکل دهید و درون قالب تارت بگذارید. سپس با چنگال یا نوک چاقو درون آنها حفرههای کوچک ایجاد کنید و قالبها را در سینی بچینید. فر را به دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی را درون فر قرار دهید.
مرحله پنجم :
20 دقیقه اجازه دهید سینی درون فر بماند. حالا میتوانید مواد روی تارت را آماده کنید. برای این کار، خامه، کره و عسل را درون ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم :
یک قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و مواد مخلوط شده را داخل آن بریزید. به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. سپس خلال بادام را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید.
مرحله هفتم :
بعد از 20 دقیقه، سینی را از فر خارج کنید و روی هر تارت یک قاشق مرباخوری از مایع روی تارت بریزید و آن را صاف کنید. سپس دوباره شیرینیها را به فر برگردانید.
مرحله هشتم :
پس از 7 دقیقه، سینی را از فر خارج کنید و شیرینیها را از سینی و قالبها جدا کرده و سرو کنید.