رسپی

دستور تهیه شیرینی مارزیپان مورد علاقه کودکان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه شیرینی مارزیپان که کودکان عاشقش هستند

مارزیپان، یک نوع شیرینی خوشمزه و ساده است که با پودر بادام درست می‌شود. شما می‌توانید این شیرینی را با میوه‌های مورد علاقه خود، به ویژه شکلات و پودر پسته تزیین کنید.

مارزیپان شکلاتی نیازی به پخت در فر ندارد و شما می‌توانید به راحتی و با مواد موجود در خانه، این شیرینی خوشمزه و محبوی را برای کودکان خود تهیه کنید.

از دیگر شیرینی‌های خوشمزه و خانگی می‌توان به شیرینی ونیزی، شیرینی مادلین، لقمه‌ای، چنگالی، الماسی، دانمارکی، آلمانی و پف‌پفی اشاره کرد.

مواد لازم :

پودر بادام: ۷۵ گرم
پودر شکر: ۲۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
شیر خشک: ۲۰۰ گرم
شکلات خالص: ۳۵۰ گرم
کمپوت گیلاس: به مقدار لازم
برگه زردآلو: به مقدار لازم
پودر قند: به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی مارزیپان

مراحل تهیه :

گام 1 ابتدا کره را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود.

گام 2 پودر بادام، پودر شکر و شیر خشک را در یک کاسه ترکیب کنید.

گام 3 سپس کره ذوب شده را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

گام 4 خمیر را به خوبی ورز دهید تا آماده شود.

گام 5 خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

گام 6 روی سینی شیرینی‌پزی یک تکه کاغذ روغنی بگذارید.

طرز تهیه شیرینی مارزیپان

گام 7 مقدار کمی از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و آن را صاف کنید.

گام 8 سپس در وسط آن مقداری گیلاس خرد شده بگذارید و خمیر را به شکل گرد درآورید.

گام 9 روی شیرینی را در پودر قند بغلتانید و در سینی قرار دهید.

گام 10 به همین ترتیب وسط خمیر را با گیلاس یا برگه زردآلو پر کنید و به شکل گرد درآورید و سپس در پودر قند بزنید و در سینی بچینید.

گام 11 شکلات را به آرامی ذوب کنید و روی شیرینی‌ها بریزید.

گام 12 سپس سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا شیرینی‌ها سفت شوند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا