رسپی

دستور تهیه شیرینی پفک گردویی به سبک بازاری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

این شیرینی خیلی خوبه چون فقط با دو تا زرده تخم‌مرغ و یک مشت گردو می‌تونیم مقدار زیادی شیرینی خوشمزه برای مهمونی‌ها و خودمون داشته باشیم. با رضیم همراه شید.

روش ساده تهیه پفک گردویی

مواد لازم برای پخت شیرینی پفکی با طعم گردو

  • زرده تخم‌مرغ: ۷ عدد
  • پودر قند: ۲۷۵ گرم
  • گردو: ۲۵۰ گرم
  • گلاب: یک قطره
  • وانیل: کمی
  • پودر پسته: برای تزئین

دستور تهیه شیرینی پفکی گردویی

  1. توجه داشته باشید که همیشه مواد رو از قبل آماده کنید تا به دمای معمولی برسن. تخم‌مرغ‌ها رو حدود ۴ دقیقه قبل از اینکه از یخچال خارج کنید، در بیارید تا به دما برسن. بعد زرده و سفیده رو جدا کنید.
  2. زرده‌ها رو توی یک ظرف مناسب بریزید و با هم‌زن خوب بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد از روشن شدن، وانیل و یک قطره گلاب اضافه کنید. خیلی گلاب نریزید چون مایع شل می‌شه. سپس پودر قند رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل بشه.
  3. حالا گردوهایی که ریز کردیم، ولی نه به شکل پودر و به شکل قطعات ریز، اضافه کنید. با قاشق خوب هم بزنید تا گردوها در همه‌جای مایع پخش بشن.
  4. با کمک دو تا قاشق چای‌خوری، مایع رو به صورت گرد و کوچک روی سینی فر که کاغذ مخصوص گذاشتید قرار بدید. هرچه کوچکتر باشه، خوشگل‌تر می‌شه.
  5. برای تزئین از پودر پسته استفاده کنید. سپس سینی رو توی فر قرار بدید. این شیرینی خیلی زود پخته می‌شه و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می‌بره.

لذت آشپزی با رضیم:

دستور تهیه شیرینی کشمشی تابه‌ای بدون فر

دستور تهیه شیرینی زبان بامزه و خوشمزه

شیرینی پیروک: روشی آسان و جدید برای تهیه شیرینی پیروک

گردآوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا