رسپی

دستور تهیه شیرینی کمال پاشا حرفه ای و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیرینی کمال پاشا، شیرینی ترکی خوشمزه با پخت آسان

در اینجا می‌توانید دستور تهیه شیرینی کمال پاشا را مطالعه کنید. این شیرینی یکی از دسرهای معروف ترکیه است که با شهد شیرین می‌شود. این دسر معمولاً کنار خامه یا شکلات سرو می‌شود.
شیرینی‌ها و دسرهای ترکی همیشه جزو محبوب‌ترین دسرها در دنیا هستند. این نوع از شیرینی‌ها به راحتی در خانه تهیه می‌شوند و شما در این مطلب می‌توانید با دستور تهیه شیرینی کمال پاشا که یکی از شیرینی‌های ساده و خوشمزه است، آشنا شوید.
اگر به آشپزی علاقه دارید، می‌توانید در سایت رضیم با روش پخت انواع شیرینی و کیک‌های خانگی آشنا شوید.

مواد لازم شیرینی کمال پاشا

تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای: ۱۵۰ گرم
کره: ۴۰۰ گرم
کربنات: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ لیوان

مواد لازم شهد

شکر: ۲ لیوان
آب: ۲ لیوان

دستور تهیه شیرینی کمال پاشا خوشمزه

این شیرینی ترکی به راحتی تهیه می‌شود و از ساده‌ترین مواد درست شده است. ابتدا آرد، کربنات، تخم مرغ، کره و پنیر را با هم مخلوط می‌کنیم. این مخلوط باید یک خمیر نرم و یکدست شود.
بعد از اینکه مواد را مخلوط کردید، خمیر را به مدت نیم ساعت استراحت دهید. سپس روی یک سینی کاغذ آلومینیومی را چرب کرده و خمیرها را به اندازه گردو روی کاغذ قرار دهید.
سپس شیرینی‌ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. در حین پخت می‌توانید شهد را آماده کنید.

برای تهیه شهد، ابتدا شکر را با آب بجوشانید. بعد از ذوب شدن شکر، کمی آبلیمو تازه به آن اضافه کنید. سپس به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. حالا شهد شما آماده است و می‌توانید آن را روی شیرینی‌ها بریزید.
سپس شیرینی‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در شهد قرار دهید. در این مدت بهتر است شهد روی حرارت ملایم باشد. بعد از اینکه شیرینی‌ها براق شد، آن‌ها را از شهد خارج کنید.
شیرینی‌ها را در ظرفی بچینید و با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید. این شیرینی را می‌توانید با خامه نیز سرو کنید و در صورت تمایل می‌توانید خامه را در لابه‌لای شیرینی‌ها بریزید.

شیرینی ترکی

تهیه این شیرینی بسیار ساده است و می‌توانید از پخت آن لذت ببرید. این شیرینی ترکیه‌ای برای پذیرایی در مهمانی‌ها و جشن‌ها مناسب است. شما می‌توانید به جای خامه از شکلات نیز استفاده کنید. این شیرینی با انواع دمنوش‌ها و چای‌ها سرو می‌شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا