رسپی

دستور تهیه شیرینی یاقوتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه شیرینی یاقوتی

شیرینی یاقوتی یکی از گزینه‌های بسیار خوب برای پذیرایی در عید نوروز است. این شیرینی لذیذ دارای بافت پودری و طعمی نزدیک به نان برنجی می‌باشد. حتماً امتحانش کنید و از طعم و بافت فوق‌العاده‌اش لذت ببرید.

مواد لازم:

کره هم‌دمای محیط ۱۲۵ گرم (می‌توانید از مارگارین یا روغن لادن برای ماندگاری بیشتر استفاده کنید).
آرد سفید: ۱۵۰ گرم (۱ لیوان پر)
آرد برنج ۵۰ گرم (۱/۳ لیوان)
نشاسته ذرت: ۳۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
پودر قند ۶۰ گرم (۱/۴ پیمانه پر)
زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد
پودر زنجبیل یا هل: ۱ قاشق چای‌خوری

دستور تهیه:

ابتدا آردها را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
کره یا روغن هم‌دمای محیط را با پودر قند خوب بزنید تا پفکی و سفید شود. سپس پودر زنجبیل یا هل و زرده تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد کم‌کم آردها را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس خمیر را با دست جمع کرده و داخل نایلون بگذارید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. فر را ۱۵ دقیقه قبل روی درجه ۱۸۰ گازی و ۱۶۰ درجه برقی روشن کنید.

پوستر شیرینی یاقوتی

خمیر را بین دو نایلون باز کنید. چون خمیر پودری است، باید حتماً بین دو نایلون باز شود و به ضخامت ۱ سانتیمتر برش بزنید. سپس با هر کاتری که دوست دارید برش‌ها را ایجاد کرده و داخل سینی بچینید.
سینی را داخل فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. شیرینی باید سفید باقی بماند. بعد از پخت، سینی را از فر خارج کرده و تا خنک شدن کامل به آن دست نزنید. سپس روی شیرینی را با شربت یا مارمالاد بپوشانید و کمی پودر پسته روی آن بپاشید. این شیرینی بسیار خوشمزه است.

نکته: برای اینکه پسته روی شیرینی بچسبد، با قلم مو شربت بزنید.

منبع: خانه آشپزی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا