دستور تهیه صبحانه انگلیسی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه صبحانه انگلیسی
تاریخچه صبحانه انگلیسی به قرن ۱۳ میلادی برمیگردد. این وعده غذایی به عنوان یک غذای ملی توسط اشراف زادهها معرفی شد. این صبحانه ریشه در فرهنگ آنگلوساکسون دارد که مشهور به مهماننوازی و غذای لذیذ بود.
اشراف زادهها دارای طبقه اجتماعی خاصی بودند و با بقیه متفاوت بودند. وقتی ملکه ویکتوریا در سال ۱۸۳۷ بر تخت سلطنت انگلستان نشست، اشراف در وضعیت خوبی نبودند و تعداد کمی از آنها باقی مانده بودند. در زمان ویکتوریا، صبحانه از یک وعده ساده به یک سنت ترکیبی و هنری تبدیل شد.
این هنر باعث شد تا صبحانه انگلیسی به سایر نقاط جهان معرفی شود. به تدریج این سنت از ثروتمندان به طبقه کارگر نیز رسید. در طی انقلاب صنعتی، طبقه کارگر نیز از صبحانهای کامل و مغذی برای شروع روز خود بهرهمند شد. کار کردن نیاز به انرژی و قدرت زیادی داشت و صبحانه این انرژی را تأمین میکرد.
نیمهی دهه ۱۹۵۰، صبحانه انگلیسی به یک غذای ملی تبدیل شد که نیمی از بریتانیا روز خود را با آن آغاز میکردند. این صبحانه هنوز هم جایگاه خود را در دنیا حفظ کرده است و در اکثر نقاط جهان به نام «Fry Up» شناخته میشود. تقریباً همه جا دستور تهیه و مواد آن یکسان است.
صبحانه انگلیسی کامل معمولاً شامل گوشت نمکسود شده (معمولاً از گوشت خوک)، تخممرغ، سس انگلیسی، لوبیای پخته، گوجهفرنگی، قارچ سرخ شده، پودینگ سیاه و نان تست است. از صبحانههای معروف دیگر هم میتوان به خاگینه، کلهپاچه، آش سبزی و حلیم اشاره کرد.
مواد لازم :
سوسیس : 4 عدد
قارچ : به میزان لازم
گوجه فرنگی : 2 عدد کوچک
بیکن گوشت : 4 ورق
لوبیا : نصف پیمانه
کره : به میزان لازم
تخم مرغ : 4 عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
نان تست : 4 برش
مراحل تهیه :
گام 1: گریل را با حرارت بالا روشن کنید.
گام 2: سوسیس، قارچ و گوجهها را در سینی فر بگذارید و در بالای فر به مدت ۱۰ دقیقه گریل کنید.
گام 3: سوسیسها را چند بار بچرخانید.
گام 4: بیکن را در سینی فر قرار دهید و همراه سایر مواد ۵ دقیقه دیگر گریل کنید.
گام 5: در میانهی پخت آنها را بچرخانید تا سرخ و ترد شوند.
گام 6: لوبیای پخته را در قابلمه ریخته و ۲ تا ۳ دقیقه گرم کنید.
گام 7: یک ماهیتابه را روی حرارت کم قرار دهید. مقداری کره داخل آن آب کنید و تخممرغها را در آن بریزید.
گام 8: به آن نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا پخته شوند.
گام 9: تخممرغ را از روی حرارت بردارید.
گام 10: سوسیس، قارچ و گوجهها را به همراه بیکن و لوبیا در بشقاب گرم شده بچینید.
گام 11: نان تست را روی آنها قرار دهید و سپس تخممرغ را روی آن بگذارید.
منبع : غذالند