دستور تهیه طبخ ۴ مدل غذای هندی با گوشت + عکس (مرحله به مرحله)

“`html
انواع غذاهای هندی با گوشت
امروز میخواهم طرز تهیه یک غذای خوشمزه و جالب هندی را برای شما بگویم. این غذا در جنوب ایران و به ویژه بندرعباس محبوبیت زیادی دارد و به نوعی به غذای محلی مردم این منطقه تبدیل شده است.
امیدوارم شما هم اگر به غذاهای تند هندی علاقه دارید، آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
بهترین و خوشمزهترین غذاهای هند
1 – نخود پلو هندی
مواد لازم :
- گوشت گوسفند قیمه درشت یا گردن ۸ تکه درشت
- نخود آبگوشتی ۲۵۰ گرم
- پیاز خلالی سرخشده ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه دانهای (سائیده نشده) ۳۰ گرم
- ادویه مخصوص پلویی به مقدار دلخواه
- برنج ۳ پیمانه
- زعفران آب کرده به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
- گوشت را با پیاز و ادویه میپزیم. نخودهایی که از قبل خیس کردیم و چند بار آبش را عوض کردیم را هم میپزیم.
- در همین حین برنج را به روش معمول آبکش میکنیم. بعد از اینکه نخود پخت، آن را به گوشت در حال پخت اضافه میکنیم (باید نخود پخته با مقداری آب باشد تا غذا را خوشمزه کند)، حالا پیاز داغ را هم اضافه میکنیم و کمی رب گوجه به مواد اضافه میکنیم.
- وقتی آب گوشت غلیظ شد، دانههای فلفل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا ما برنج آبکش شده، گوشت و زعفران و ادویه را لایهلایه میریزیم و میگذاریم نخود پلو دم بکشد.
نوش جان!
نکته : به جای گوشت قیمهای گوسفند یا گردن، میتوانیم از ماهیچه هم استفاده کنیم که طعم بهتری دارد. همچنین هرچه ادویه بیشتر باشد، غذا خوشمزهتر میشود.
2 – سمبوسه میگو جنوبی هندی
حالا میرویم سراغ طرز تهیه این غذا و امیدوارم شما هم در اولین فرصت آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
- سیبزمینی پخته متوسط ۳ عدد
- میگو ریز ۲۰ عدد
- نمک و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
- سس فلفل به مقدار دلخواه
- پیاز متوسط ۲ عدد
- جعفری خردشده به مقدار دلخواه
- پودر سیر و زردچوبه کمی
- نان لواش بزرگ ۴ عدد مربع
- روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه :
- اول همه مواد را آماده میکنیم، سپس سمبوسهها را پیچیده و در روغن داغ سرخ میکنیم.
- سیبزمینیها را میپزیم و بعد از پختن له میکنیم. پیاز را خورد کرده و سرخ میکنیم. سپس میگو را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود.
- حالا ادویهها را اضافه میکنیم و مواد را از روی گاز برمیداریم. حالا ۴ تکه نان را از قطر به شکل مثلث نصف میکنیم و شروع به پیچیدن سمبوسهها میکنیم.
- ابتدا وسط سمبوسهها از سیبزمینی لهشده به مقدار ۲ قاشق قرار میدهیم. سپس مقداری مواد میگو و کمی جعفری خردشده روی آن میپاشیم و گوشههای نان را روی هم میگذاریم و فشار میدهیم تا لبهها خوب به هم بچسبند.
- شما میتوانید سمبوسه را به شکل رول هم درست کنید.
- بعد در یک تابه…
- حالا سمبوسههای آماده را با سس تند فلفلی یا کچاپ میخوریم. میتوانیم برای تزئینشان هم از برگهای جعفری استفاده کنیم.
“““html
گود که روغن فراوانی دارد، وقتی که حسابی داغ شد، سمبوسهها را سرخ میکنیم. وقتی یک طرف آنها طلایی شد، برمیگردانیم تا طرف دیگر هم طلایی شود و سپس از روغن درآمده و خارج میکنیم.
3 – کاری اردک
من عاشق غذاهای هندی هستم و هیچ وقت از خوردن یا حتی فکر کردن به آن خسته نمیشوم.
البته این غذا بیشتر به پاکستانیها نسبت داده میشود، اما اساسش شبیه خورشهای هندی است.
شما میتوانید این خورش خوشمزه را با مرغ یا بوقلمون نیز درست کنید.
مواد اولیه ؛
- اردک کوچک 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- گوجهفرنگی 4 عدد
- پودر کاری 2 قاشق مرباخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل قرمز تازه چند عدد (به تندی فلفل بستگی دارد)
- فلفل سیاه به میزان دلخواه
- زنجبیل تازه 1 بند انگشت
- سیر 4 حبه
- جعفری خورد شده مقداری
- برگ کاری چند برگ
طریقه تهیه ؛
- ابتدا اردک را با نمک و فلفل سیاه مزهدار میکنیم و از قسمت پوست دار اردک آن را در قابلمهای که از قبل داغ شده قرار میدهیم تا روغن خود را بدهد و در همان روغن سرخ شود.
- بعد از اینکه اردک سرخ شد (دو طرفش)، آن را از قابلمه خارج کرده و پیاز را در همان روغن اردک تفت میدهیم. سپس سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را کوبیده و به پیاز اضافه میکنیم.
- برگ کاری و پودر کاری را هم اضافه کرده و همه مواد را کمی تفت میدهیم و سپس کمی آب میریزیم و اردک را به مواد اضافه کرده و در آن را میگذاریم تا یک ساعت بپزد.
- در پایان، گوجهفرنگیها را درشت خرد کرده و به خورش اضافه میکنیم و بعد از 15 دقیقه، جعفری خورد شده را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر میگذاریم و سپس از روی گاز برمیداریم.
- این خورش را میتوانید با نان یا برنج سرو کرده و نوش جان کنید!
4 – خوراک سبزیجات هندی (کاری سبزیجات)
مواد اولیه ؛
- گل بروکلی 250 گرم
- عدس قرمز 1.5 فنجان
- سیبزمینی 5 عدد
- هویج 2 عدد متوسط
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 2 حبه کوچک
- پودر کاری 2 قاشق چایخوری
- زنجبیل به مقدار دلخواه
- کره 60 گرم
- سس گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- آب 4 فنجان
طریقه تهیه ؛
- گلهای بروکلی را به چهار قسمت تقسیم کرده و کنار میگذاریم. بقیه سبزیجات را نیز به اندازههای گفته شده خرد میکنیم.
- حالا کره را در تابه روی حرارت میگذاریم (میتوانید به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید) و سپس سیر را به کره اضافه کرده و بعد از کمی تفت، پیاز را اضافه میکنیم تا کمی طلایی شود.
- حالا نوبت اضافه کردن زنجبیل (تازه خورد شده بهتر است) و پودر کاری است که بعد از اضافه کردن آن، حدود یک یا دو دقیقه با مواد تفت میزنیم.
- اکنون عدس قرمز را که خوب شستهایم به همراه سیبزمینی و هویج و 4 فنجان آب به تابه اضافه میکنیم و ادامه میدهیم…
- و میذاریم حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزن.
- در آخر هم گل بروکلیها رو به همراه نمک و سس گوجه اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا همه موادمون با حرارت کم بپزن و آب خوراکمون به خوبی بخار بشه.
- بهتره که این غذارو با نون چاپاتی که قبلاً دستورش رو براتون گفتیم آماده کنین و با لذت نوش جان کنین.
- این غذا خیلی سریع آماده میشه و هم بسیار خوشمزه و رژیمی است. البته اگه دوست داشتین، میتونین با برنج هم سرو کنین که اون هم خیلی خوشمزه و عالی میشه. برای تزئین هم میتونین از برشهای لیمو و برگ جعفری یا ریحون استفاده کنین.
“““html
نکته: مزه تندی این غذا به سلیقه خودتون بستگی داره و میتونید هر چقدر که دوست دارین فلفل اضافه کنین. همچنین میتونید از سبزیجات دیگه مثل فلفل دلمهای، کدو، کلم بروکلی، گلکلم، قارچ و هر سبزی دیگهای که با بقیه مواد خوب ترکیب میشه هم استفاده کنین.
بیشتر بخوانید :
مجبوس پلو | دستور تهیه غذای عربی مجبوس مرحله به مرحله
دستور تهیه کیم چی غذای محبوب کرهای
دستور تهیه هوموس غذای لبنانی بینظیر و عالی در منزل