رسپی

دستور تهیه طقطوقه : یک غذای ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه طقطوقه : یک غذای ساده و خوشمزه

طقطوقه مراکشی را می‌توانید به عنوان یک غذای نانی میل کنید یا به همراه برنج، یک وعده کامل برای مهمان‌ها تهیه کنید. بیایید با هم دستور تهیه طقطوقه را یاد بگیریم.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
فلفل دلمه ای سبز ۲ عدد
روغن زیتون (یا روغن مایع) ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
سیر ۴ حبه
گشنیز و جعفری ۱ دسته کوچک
پودر زیره ¼ قاشق چایخوری
شکر ¼ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه طقطوقه مراکشی

برای درست کردن طقطوقه خوشمزه، ابتدا گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را سیخ کرده و روی منقل زغالی یا حرارت شعله گاز کباب کنید تا نرم و کبابی شوند. بعد از کباب شدن، آن‌ها را در یک ظرف قرار داده و با پلاستیک بپوشانید تا خنک شوند. این کار کمک می‌کند تا پوست گوجه و فلفل راحت‌تر جدا شود.

وقتی گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای خنک شدند، پوست و قسمت‌های اضافی را جدا کنید. سپس گوجه‌فرنگی و فلفل را به قطعات بزرگ خرد کنید و کنار بگذارید.

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون یا روغن مایع اضافه کنید. سیر را رنده کنید و در تابه تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را به تابه بیفزایید.

برای از بین بردن آب اضافی گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای، آن‌ها را تفت دهید. بعد از اینکه همه چیز مخلوط شد، پودر زیره، شکر و مقداری نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط شدند، تابه را از روی حرارت بردارید. حالا گشنیز و جعفری را خرد کرده و با بقیه مواد ترکیب کنید. در نهایت طقطوقه را در ظرف سرو ریخته و می‌توانید آن را با نان یا برنج میل کنید. نوش جان!

منبع : رستوران ارکیده

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا