رسپی

دستور تهیه عصاره پای مرغ + روش قطعه کردن و پاک کردن مرغ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سوپ غضروف ساز با عصاره پای مرغ + روش شستشوی پای مرغ

یک شب که مهمان برادرم بودیم، همه از طعم قورمه سبزی ایشان تعریف کردیم. خانم برادرم گفت: “از وقتی فهمیدم پای مرغ سرشار از کلسیم است، همیشه کمی آب پای مرغ به غذاها می‌زنم.”

برای آشنایی با طرز تهیه عصاره پای مرغ و روش شستشو و قطعه‌قطعه کردن آن با این مقاله از مجله رضیم همراه باشید.

معجزه‌ای به نام عصاره پای مرغ

وقتی به خانه برگشتم، در گوگل نوشتم: “پای مرغ و کلسیم” و به اینجا رسیدم. همین‌طور که می‌بینید، چند خاصیت پای مرغ را برایتان نوشته‌ایم:

  • بهترین درمان برای راشیتیسم (نرمی استخوان در کودکان) و پوکی استخوان
  • جلوگیری و ترمیم بیماری‌های مفاصل و غضروف‌ها
  • پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
  • جایگزینی برای قرص‌های غضروف‌ساز
  • کمک به رشد کودکان و نوجوانان
  • بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندرویتین
  • ترمیم‌کننده شکستگی استخوان
  • بهبوددهنده کمردرد یا دیسک کمر

از آن روز تصمیم گرفتم که به طور مرتب از آب پای مرغ در غذاهایم استفاده کنم.

دستور تهیه عصاره پای مرغ + روش قطعه کردن و پاک کردن مرغ (مرحله به مرحله)

مواد لازم برای تهیه عصاره پای مرغ

  • دو بسته پای مرغ شسته شده (هر بسته ۲ تومان است، خانم برادرم می‌گوید من از درسا مرغ می‌خرم)
  • ۳-۴ شلغم کوچک خرد شده (هر کدام را به دو یا چهار تکه می‌بریم)
  • ۳-۴ حبه سیر
  • دو پیاز خرد شده
  • ۲-۳ هویج خرد شده
  • ۴-۵ آلو بخارا

دستور تهیه عصاره پای مرغ در منزل

مواد بالا را داخل یک قابلمه بزرگ ریخته و حدود ۱۸ لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم کرده و به مدت ۱۲ ساعت با حرارت ملایم می‌گذاریم بجوشد تا کلسیم پای مرغ‌ها به طور کامل خارج شود (مدت زمان پخت ممکن است متفاوت باشد، اما خانم برادرم می‌گفت بهتر است ۲۴ ساعت باشد).

مهم است که حرارت خیلی کم باشد تا آب تبخیر نشود. بعد از این مدت، حرارت را خاموش کرده و همه مواد را در صافی می‌ریزیم (من پای مرغ‌های پخته شده را به گربه‌های محله دادم).

آب پای مرغ چرب است، بنابراین بعد از اینکه آب پای مرغ سرد شد، آن را در یخچال گذاشتم تا به شکل ژله‌ای در بیاید (تقریباً یک روز در یخچال بود). بعد از این مدت، همه چربی‌ها را از سطح ظرف گرفتم و دور ریختم. در نهایت، آب پای مرغ ژله‌ای را به ۵ قسمت تقسیم کرده و در فریزر گذاشتم تا بتوانم در مرغ، سوپ و خورش‌ها استفاده کنم.

پوکی استخوان به جنسیت تعلق ندارد. دوستان نباید بهانه بیاورند که این موضوع فقط برای خانم‌هاست! حتماً به خانمتان بگویید پای مرغ بگیرد و به همین روش درست کند (فکر می‌کنم اگر چند ساقه کرفس نیز به قابلمه بیفزایید، خوشمزه‌تر خواهد شد)

دستور تهیه ساده برای پاک کردن گوشت مرغ

اگر شما هم فکر می‌کنید پاک کردن گوشت کاری مردانه است، تا حدی درست فکر کرده‌اید. اما مشکل این است که برخی آقایان به بهانه‌ی ندانستن، از زیر این کار شانه خالی می‌کنند. به همین دلیل، نکات خانه‌داری این هفته به کمک خانم‌های زحمتکش آمده تا مقداری از بار وظایف آنها را کم کند.

مرحله اول: شستن دست‌ها برای پاک کردن گوشت مرغ

برای جلوگیری از انتقال باکتری‌ها و میکروب‌ها به بخش‌های دیگر آشپزخانه، ابتدا دست‌های خود را خوب بشویید. خشک کردن دست‌ها را نیز فراموش نکنید، زیرا دست‌های خیس محیط مناسبی برای رشد باکتری‌ها و انتقال آنها هستند.

مرحله دوم: بالا زدن آستین‌ها برای پاک کردن گوشت مرغ

  1. به هنگام…
    “““html
  2. برای پاک کردن مرغ‌ها از پارچه و دستمال‌های یکبار مصرف استفاده کنید.
  3. داخل شکم مرغ را به خوبی خالی کنید و دل و روده در انتهای بدن و قلب که نزدیک گردن است را جدا کنید.
  4. از بریدن لوله‌ها و پخش شدن محتویات داخل آنها در محل شستشو اجتناب کنید.

نکات زیر را پس از شستشوی گوشت مرغ رعایت کنید

  • پس از خالی کردن شکم و دیگر قسمت‌ها، فوراً گوشت مرغ را نشویید. چون این کار باعث پخش شدن باکتری‌ها می‌شود.
  • به جای شستشو، بهتر است خون و کثیفی‌ها را با دستمال کاغذی یا دستمال پارچه‌ای یکبار مصرف پاک کنید.
  • تمام قسمت‌های غیرقابل استفاده مرغ را در کیسه‌های جداگانه بگذارید و سپس به سطل زباله بیندازید.
  • در پایان کار، شستشوی دست‌ها را فراموش نکنید.

دستور تهیه عصاره پای مرغ + روش قطعه کردن و پاک کردن مرغ

بیشتر بخوانید :

آیا می‌دانید گوشت مرغ بهتر است یا گوشت بوقلمون؟

دستور تهیه ویدیویی روش صحیح تکه کردن مرغ

نکاتی درباره بسته‌بندی گوشت مرغ

  • چون گوشت خام حاوی باکتری‌های خطرناک است، می‌تواند به راحتی از طریق دست یا دیگر مواد غذایی منتقل شود.
  • به خصوص باید گوشت خام را دور از مواد غذایی مانند سالاد، میوه یا نان نگهداری کنید.
  • بهتر است گوشت مرغ را در کیسه‌های محکم قرار دهید تا اگر پاره شد، سایر مواد غذایی را آلوده نکند.
  • این کیسه‌ها را در طبقات پایین فریزر بگذارید تا آب آنها روی مواد دیگر چکه نکند.
  • نکته: هرگز از چاقو یا تخته‌ای که برای خرد کردن گوشت استفاده شده، برای دیگر مواد غذایی بهره نبرید.
  • بهتر است مرغ را بدون پوست خریداری کنید، زیرا هورمون‌هایی که برای رشد مرغ تزریق می‌شود، در پوست تجمع می‌کند و بهتر است هنگام پخت، مرغ بدون پوست باشد.

دستور تهیه عصاره پای مرغ + روش قطعه کردن و پاک کردن مرغ

دستور تهیه روش تکه کردن گوشت مرغ

  1. مرغ را می‌توان از سینه یا از پشت ستون فقرات چاک داد.
  2. پاهای مرغ به دو قسمت ساق و ران تقسیم می‌شوند.
  3. دست‌ها به دو قسمت بازو و کتف تقسیم می‌شوند.
  4. سینه به دو قسمت تقسیم می‌شود که فیله را هم شامل می‌شود. فیله نرم‌ترین قسمت مرغ است که سریع می‌پزد و برای تهیه فیله استریپ‌های سوخاری هم استفاده می‌شود. این قسمت کمترین میزان چربی را دارد و اتکینزی‌ها باید به همین تکه بسنده کنند.
  5. سینه بیشتر برای سالادها و خورشت‌هایی که با سس و چربی درست می‌شود استفاده می‌شود، چون خود به خود خشک است و چربی کمی دارد.
  6. ران‌ها هم برای خورشت، سرخ‌کردن و در پلو استفاده می‌شوند. برای تهیه کباب هم قسمت خوبی است.
  7. دنبالچه مرغ محل تجمع چربی است؛ بهتر است دور انداخته شود چون هورمون‌ها در آن جمع می‌شوند.
  8. پاهای مرغ (همان‌هایی که ناخن دارند!) برای تهیه سوپ‌ها به کار می‌روند که سرشار از کلسیم هستند و معمولاً بعد از پخت حالت ژلاتینی پیدا می‌کنند.
  9. بهتر است دور از چشم دیگران کاملاً تمیز شوند و سپس جوشانیده و آبشان دور ریخته شود و بعد پخته شوند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا