دستور تهیه غذاهای چند دقیقه ای ساده (مرحله به مرحله)

“`html
رضیم : صبح دیر از خواب بیدار شدهاید و وقت چندانی برای آماده کردن صبحانه ندارید؟ تازه از سرکار برگشتهاید، برای همین نه حال غذا پختن دارید و نه وقتش را؟ میخواهید با تهیه یک غذای ساده دو نفره ، شام سبکی داشته باشید؟ جواب شما در لیست غذاهای چند دقیقه ای است.
دستور تهیه غذاهای چند دقیقه ای ساده
اگر شما هم به دنبال دستور تهیه غذاهای چند دقیقه ای صبحانه طور هستید یا میخواهید هر چند وقت یکبار یک غذای ساده برای ناهار یا شام آماده کنید، این لیست حتماً به کارتان خواهد آمد! پس این مقاله را از دست ندهید!
غذاهای ساده دونفره
کرپ موز و توتفرنگی؛ در صدر غذاهای چند دقیقه ای
بگذارید اولین پیشنهادمان از لیست غذاهای چند دقیقه ای را با یک خوراک مناسب برای صبحانه شروع کنیم. کرپ موز و توتفرنگی از آن صبحانههای جذابی است که حتی بیمیلترین افراد را هم به سمت خودش میکشد!
کرپ به پنکیک بسیار شباهت دارد، با این تفاوت که از نظر ظاهری بسیار نازکتر و ظریفتر از پنکیک است. نکتهی مهمتر اینکه برای آمادهسازیاش فقط ۵ دقیقه زمان لازم است و در ۵ دقیقه هم پخته میشود.
برای تهیه این کرپ خوشمزه یک کاسه متوسط بردارید، دو تا تخممرغ در آن بشکنید و ۱ قاشق چایخوری وانیل، ۳ قاشق غذاخوری کره، ۱ لیوان شیر، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر، ۱ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید. یک تابه را روی اجاق بگذارید تا داغ شود و یک ملاقه از مایه را توی تابه داغ بریزید. تابه را دایرهای تکان دهید تا مواد کاملاً کف آن پهن شود. بعد از حباب زدن و طلایی شدن کرپ، آن را پشتورو کنید.
بعد از آماده شدن کرپها روی آن خامه بمالید و با کمی توت فرنگی و موز یا هر میوهای که دوست دارید، خوشطعمتر کنید. آخر سر مثل یک رولت آن را جمع کنید.
کاسرول، یک صبحانه ساده و متفاوت
کاسرول یک صبحانه فرانسوی است و با اینکه اسم دهانپُرکنی دارد به وسایل زیادی احتیاج ندارد و در لیست غذاهای چند دقیقه ای جا میگیرد! فقط باید کف سینی فر را با خمیر باگت یا چند نان تست بپوشانید.
۴ عدد تخممرغ را در ظرفی جداگانه به همراه ۱ قاشق چایخوری وانیل، ۳ قاشق غذاخوری شکر، ۱ قاشق چایخوری نمک، و ۱٫۵ فنجان شیر خوب به هم بزنید و آن را روی خمیر باگت یا نان تستها بریزید. خوب است کمی هم رویش مغز و چند قاشق کشمش بریزید.
در آخر سینی را در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید. ربع ساعت بعد صبحانهتان آماده است.
کوفته مرغ و سبزیجات، یک غذای ساده برای ناهار
اگر میخواید برای ناهار یک غذای ساده دونفره تهیه کنید که هم خوشمزه باشد و هم بیدردسر؛ خوب است کوفته مرغ و سبزیجات را بگذارید در سومین رتبه در لیست غذاهای چند دقیقه ای!
برای تهیه این کوفته ربع کیلو گوشت مرغ چرخشده را در یک ظرف بریزید، ۱ پیاز رندهشده، ۱ تخممرغ، کمی سبزیجات معطر (مثل جعفری، نعنا، آویشن و ترخون) به آن اضافه کنید. ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی، نمک، فلفل و ادویه را هم فراموش نکنید. خوب مواد را ورز بدهید. در آخر مایه بهدستآمده را به چند گلوله تقسیم و در روغن سرخ کنید تا کوفتهها کاملاً طلایی و برشته شوند. این کوفتهها، هم با نان و هم در کنار برنج خوشمزهاند.
بادمجان شکمپُر، یک ناهار شکیل و مجلسی و ساده
بادمجان شکمپر هم ظاهر دلربایی دارد و هم طعمش بسیار دلچسب است! شما برای تهیه این غذا فوری خوشمزه باید بادمجانها را از قسمت طول برش دهید، داخلش را کمی با قاشق خالی کنید و کنار بگذارید.
توی یک تابه یک پیاز را خلال و سرخ کنید، گوشت چرخ کرده یا سویای چرخشده را در آن بریزید، سپس محتویات بادمجان را که قبلاً خالی کردهاید به همراه زردچوبه، نمک و در صورت تمایل یک فلفل دلمهای خردشده به آن اضافه کنید.
بعد از آماده شدن مایه و چرب کردن داخل بادمجانها، کمی از مایه را در آن بریزید. میتوانید رویش را هم با کمی پنیر پیتزا بپوشانید. بادمجانهای شکمپر را توی سینی فر بچینید و …
“““html
و تا زمانی که روی پنیرها طلایی شود اجازه بدهید توی فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بماند.
البته بدون فر هم میتوانید بادمجان شکمپر درست کنید، برای این کار لازم است کمی روغن توی تابه بریزید، بادمجانها را در آن ردیف کنید و درِ تابه را بگذارید تا پنیرها به آرامی ذوب شوند.
این غذا که جزو غذاهای سریع و خوشمزه است، میتوانید با کدو هم تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
بادمجان شکمپر، غذایی راحت برای ناهار
با املت تنماهی و گوجهفرنگی یک ناهار ساده و متفاوت را تجربه کنید.
اگر میخواهید یک غذای آسان برای ناهار تهیه کنید و از طعم متفاوتی بهرهمند شوید، خوب است املت تنماهی و گوجهفرنگی درست کنید. برای تهیه این املت، ۲ گوجه رندهشده، ۱ پیاز رندهشده و چند قاشق جعفری خردشده را به همراه نمک و ادویه و ۱ حبه سیر لهشده در یک کاسه مخلوط کنید.
۴ عدد تخممرغ هم به آن اضافه کنید، کمی روغن بریزید و خوب هم بزنید. سپس یک قوطی کنسرو تنماهی (بدون روغن) را به آن اضافه کنید و در نهایت ۲ قاشق غذاخوری آرد و ۱ قاشق چایخوری بکینگپودر را نیز بیفزایید.
پس از اینکه همه مواد را خوب مخلوط کردید، آن را در یک ظرف نسوز بریزید و حدود ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید یا میتوانید مواد املت را در تابه بریزید، درِ تابه را بگذارید و بگذارید تخممرغها روی حرارت ملایم به خوبی بپزند.
آبولا آبولا، غذایی خوشمزه با سبزیجات تازه
اگر طرفدار غذاهای گیاهی هستید، حتماً آبولا آبولا را دوست خواهید داشت. برای تهیه این غذای سریع و ساده، ۲ پیاز متوسط را در یک قابلمه خرد کرده و سرخ کنید. سپس ۲ سیبزمینی خردشده به پیازها اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کمی نرم شود. بعد، ۲ هویج کوچک را خرد کرده و به قابلمه بیفزایید.
سپس یک فلفل دلمهای خردشده، ۲ بادمجان و ۲ کدوی حلقهزده را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. چند دقیقه درب قابلمه را بگذارید تا سبزیجات خوب بخارپز شوند!
بعد از آن، ۴ گوجه خردشده را به قابلمه اضافه کرده و کمی نمک بزنید. بعد از حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم، سبزیجات نرم و آماده میشوند. فراموش نکنید چند بار آنها را هم بزنید تا ته نگیرد. همچنین میتوانید سبزیجات این غذا را بنا به سلیقه خود تغییر دهید.
شامی یونانی، غذایی مناسب برای شام
شام یکی از وعدههای غذایی است که معمولاً میخواهیم آن را ساده و سریع آماده کنیم! اگر دوست دارید شامی ساده و خوشمزه تهیه کنید، شامی سویا گزینه خوبی است.
برای تهیه این شامی، ابتدا ۴ سیبزمینی را آبپز کنید. بعد از پخت، آن را پوست گرفته و با رنده یا گوشتکوب پوره کنید. در یک تابه، یک پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس سویای خیسخورده و آبکششده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد فلفل دلمهای خردشده، نمک و فلفل و کمی رب گوجه را به مخلوط اضافه کنید.
کمی از سیبزمینی پورهشده را بردارید، مقداری از مواد تابه را درون آن گذاشته و به شکل کوفته درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.
اگر تمایل دارید، میتوانید قبل از سرخ کردن، آنها را در تخممرغ و آرد بغلتانید که این هم یک گزینه خوشمزه دیگر است.
سوپ سبزیجات، یک شام ساده و گرم
اگر فکر میکنید غذای حاضری برای شام باید یک خوراک سرد باشد، سخت در اشتباهید! شما میتوانید با تهیه یک سوپ سبزیجات ساده، از خوردن یک شام گرم و سبک لذت ببرید.
برای تهیه این سوپ میتوانید از هر سبزی که در یخچال دارید مانند هویج، سیبزمینی، کدو، کرفس، نخودفرنگی و… استفاده کنید. اول یک پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس سبزیجات دلخواهتان را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.
اگر آب مرغ یا آب گوشت دارید، آن را روی سبزیجات بریزید تا کاملاً پخته شوند. در غیر این صورت، با دو لیوان آب هم میتوانید کارتان را راه بیندازید. به محض اینکه آب جوش آمد، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا سبزیجات با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند.