دستور تهیه فاج پاپ کلاسیک شکلاتی (مرحله به مرحله)

“`html
مواد لازم برای فاج پاپ کلاسیک
- 115 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
- 2 ¾ پیمانه شیر
- ¾ پیمانه شکر
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری وانیل
- شکلات سفید آب شده
دستور تهیه فاج پاپ کلاسیک ساده و خوشمزه
ابتدا در یک ظرف کوچک، شکلات نیمه تلخ را روی حرارت ملایم گرم کنید تا ذوب شود. سپس به آرامی شیر را به آن اضافه کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.
حالا مخلوط شکر را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا به جوش بیاید. وقتی حبابها به وجود آمدند، آن را به مدت دو دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید و سپس از روی حرارت بردارید. بگذارید به مدت 45 دقیقه خنک شود. در این مدت، مخلوط را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. بعد از آن، این مخلوط را در قالبهای بستنی یخ بریزید.
چوب بستنی را در هر کدام از آنها قرار دهید و روی آنها را بپوشانید. سپس آنها را به مدت 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شوند. قبل از سرو، 10 دقیقه آنها را بیرون بگذارید تا کمی نرم شوند. اگر دوست دارید، میتوانید آنها را در شکلات سفید مایع یا شکلاتهای ریز و تزیینی بغلتانید تا ظاهر زیباتری پیدا کنند.