رسپی

دستور تهیه فته مسخن + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه فته مسخن + نکات کلیدی

موساخان یا فته مسخن یک غذای فلسطینی است که با مرغ، سماق و پیاز درست می‌شود. طعم مرغ موساخان واقعاً عالی است و من شخصاً آن را بسیار دوست دارم. شما می‌توانید انواع غذاها را با مرغ درست کنید، از ساندویچ و پنیر فتا تا کوفته. همچنین می‌توانید این غذا را در یک ظرف بزرگ سرو کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر

سینه مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
بادمجان ۱ عدد
کنسرو نخود ۱ قوطی
رب انار ۱ قاشق مرباخوری
نان لبنانی ۱ عدد
فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری
سماق ۱ قاشق غذاخوری
میخک ۳ عدد
چوب دارچین ۱ تکه
دانه فلفل سیاه و دانه هل به مقدار کافی

مواد لازم برای سس

سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه فته مسخن در منزل

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را با دانه فلفل، میخک، هل، چوب دارچین و کمی نمک در یک قابلمه حاوی آب قرار دهید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مرغ پخته شود.

مرحله دوم

در این مدت، پوست سیب زمینی و بادمجان را جدا کنید و به شکل نگینی خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید تا داغ شود.

دستور تهیه فته مسخن

مرحله سوم

سپس بادمجان و سیب زمینی را جداگانه در تابه سرخ کنید و کنار بگذارید. نان لبنانی را به قطعات دلخواه ببرید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. همچنین پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.

مرحله چهارم

دستور تهیه فته مسخن + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

کمی روغن به تابه اضافه کرده و پیاز را به آن بیفزایید. سپس تفت دهید تا نرم شود. وقتی پیاز نرم شد، فلفل سیاه و سماق را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا عطر ادویه‌ها خارج شود.

مرحله پنجم

وقتی سینه مرغ کامل پخته شد، یک فنجان از آب مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید. سپس سینه مرغ را ریش‌ریش کرده و به تابه پیاز اضافه کنید. سپس آب مرغ را به تابه اضافه کرده و حرارت را کم کنید.

مرحله ششم

در این مرحله، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مخلوط مرغ و پیاز به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. در نهایت مقداری از کنسرو نخود را در ظرف مورد نظر بریزید و یک لایه بادمجان سرخ شده روی آن قرار دهید.

مرحله هفتم

مقداری از مرغ مسخن را در ظرف بریزید و روی آن را با سیب‌زمینی سرخ شده بپوشانید. برای لایه آخر، نان‌های سرخ شده را روی سیب‌زمینی قرار دهید و سپس به سراغ تهیه سس بروید.

دستور تهیه فته مسخن

مرحله هشتم

برای تهیه سس، سس مایونز را با آب لیمو ترش تازه، ماست و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود. حالا روی نان‌های سرخ شده رب انار بریزید و با سس تزیین کنید. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا