دستور تهیه فته مسخن + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه فته مسخن + نکات کلیدی
موساخان یا فته مسخن یک غذای فلسطینی است که با مرغ، سماق و پیاز درست میشود. طعم مرغ موساخان واقعاً عالی است و من شخصاً آن را بسیار دوست دارم. شما میتوانید انواع غذاها را با مرغ درست کنید، از ساندویچ و پنیر فتا تا کوفته. همچنین میتوانید این غذا را در یک ظرف بزرگ سرو کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
بادمجان ۱ عدد
کنسرو نخود ۱ قوطی
رب انار ۱ قاشق مرباخوری
نان لبنانی ۱ عدد
فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری
سماق ۱ قاشق غذاخوری
میخک ۳ عدد
چوب دارچین ۱ تکه
دانه فلفل سیاه و دانه هل به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور تهیه فته مسخن در منزل
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را با دانه فلفل، میخک، هل، چوب دارچین و کمی نمک در یک قابلمه حاوی آب قرار دهید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مرغ پخته شود.
مرحله دوم
در این مدت، پوست سیب زمینی و بادمجان را جدا کنید و به شکل نگینی خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید تا داغ شود.
مرحله سوم
سپس بادمجان و سیب زمینی را جداگانه در تابه سرخ کنید و کنار بگذارید. نان لبنانی را به قطعات دلخواه ببرید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. همچنین پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
مرحله چهارم
کمی روغن به تابه اضافه کرده و پیاز را به آن بیفزایید. سپس تفت دهید تا نرم شود. وقتی پیاز نرم شد، فلفل سیاه و سماق را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا عطر ادویهها خارج شود.
مرحله پنجم
وقتی سینه مرغ کامل پخته شد، یک فنجان از آب مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید. سپس سینه مرغ را ریشریش کرده و به تابه پیاز اضافه کنید. سپس آب مرغ را به تابه اضافه کرده و حرارت را کم کنید.
مرحله ششم
در این مرحله، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مخلوط مرغ و پیاز به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند تا طعمها با هم ترکیب شوند. در نهایت مقداری از کنسرو نخود را در ظرف مورد نظر بریزید و یک لایه بادمجان سرخ شده روی آن قرار دهید.
مرحله هفتم
مقداری از مرغ مسخن را در ظرف بریزید و روی آن را با سیبزمینی سرخ شده بپوشانید. برای لایه آخر، نانهای سرخ شده را روی سیبزمینی قرار دهید و سپس به سراغ تهیه سس بروید.
مرحله هشتم
برای تهیه سس، سس مایونز را با آب لیمو ترش تازه، ماست و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود. حالا روی نانهای سرخ شده رب انار بریزید و با سس تزیین کنید. نوش جان.