رسپی

دستور تهیه فراپه انبه و هویج (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه فراپه انبه و هویج

این نوشیدنی در کافی شاپ‌های کشورهای اروپایی طرفداران زیادی دارد و با تغییر فصل، طعم‌های جدیدی از آن سرو می‌شود. در این فراپه از انبه و آب هویج استفاده می‌شود: هنگام خرید انبه که معمولاً از خرداد تا آبان در بازار میوه موجود است، نوع نرم و شیرین آن را انتخاب کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

فراپه انبه و هویج

مواد لازم :

  • 1 عدد انبه رسیده
  • 2 عدد هویج متوسط
  • 2 فنجان شیر
  • 1/2 فنجان یخ خرد شده

دستور تهیه:

ابتدا انبه و هویج را پوست بگیرید و خرد کنید.
انبه و هویج خرد شده را در یک مخلوط‌کن بریزید.
شیر و یخ خرد شده را هم اضافه کنید.
مخلوط‌کن را روشن کنید و مواد را تا زمانی که کاملاً یکدست شوند، میکس کنید.
فراپه را در لیوان‌های سرو بریزید و بلافاصله سرو کنید.

نکات تکمیلی:

برای تهیه فراپه انبه و هویج رژیمی، می‌توانید از شیر کم‌چرب یا شیر بدون چربی استفاده کنید.
می‌توانید به این فراپه، عسل، پودر کاکائو، شکلات چیپسی یا هر ماده دلخواه دیگری اضافه کنید.

فراپه انبه و هویج با بستنی

فراپه انبه و هویج با بستنی

برای تهیه فراپه انبه و هویج با بستنی، می‌توانید به جای شیر، از بستنی استفاده کنید. این کار باعث می‌شود که فراپه شما کمی غلیظ‌تر شود.

فراپه انبه و هویج با موز

برای تهیه فراپه انبه و هویج با موز، می‌توانید یک عدد موز رسیده را به مواد اصلی اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که فراپه شما شیرین‌تر و خامه‌ای‌تر شود.

دستور تهیه فراپه انبه و هویج با پودر نارگیل:

برای تهیه فراپه انبه و هویج با پودر نارگیل، می‌توانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به مواد اصلی اضافه کنید. این کار به فراپه شما عطر و طعم خاصی می‌دهد.

دستور تهیه فراپه انبه و هویج (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا