رسپی

دستور تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه و شکلاتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه و شکلاتی

فرنچ تست رولی یکی از صبحانه‌های خوشمزه است که به روش‌های ساده‌ای درست می‌شود. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله فرنچ تست رولی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فرنچ تست رولی

نان تست ۱ بسته
شکلات صبحانه یا کره بادام زمینی به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ ق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
شکر و دارچین برای تزیین به مقدار لازم

دستور تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه

برای تهیه فرنچ تست، اول به یک بسته نان تست تازه نیاز دارید. نان را روی تخته بگذارید و با یک چاقو تیز دور قهوه‌ای نان را برش بزنید.

می‌توانید دور قهوه‌ای نان را دور نریزید و از آن برای تهیه پودر سوخاری استفاده کنید. سپس با کمک یک وردنه نان را نازک کنید و کرم مورد نظر مانند شکلات یا کره بادام زمینی را روی نان پخش کنید و بعد به آرامی آن را رول کنید.

دستور تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه

دستور تهیه فرنچ تست رولی‌ خانگی

سپس تخم مرغ، شکر، وانیل و شیر را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکنواخت شود و تخم مرغ‌ها زده شوند. در یک تابه نچسب مقداری کره بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود.

حالا نان را داخل مخلوط تخم مرغی بزنید و سپس در کره داغ سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آن‌ها را در یک کاسه شکر و دارچین بریزید و به آرامی داخل این مخلوط بزنید و با سس شکلاتی یا عسل تزیین و سرو کنید. نوش جان!

دستور تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه

نکات کلیدی در تهیه فرنچ تست رولی

می‌توانید در وسط رول، میوه‌های خرد شده بگذارید.
اگر نان تست تازه نباشد، خوب رول نمی‌شود و پاره می‌شود.
برای تزیین روی رول‌ها می‌توانید از سس شکلاتی یا کارامل استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه و شکلاتی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا