دستور تهیه فرنچ فرایز (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه فرنچ فرایز
فرنچ فرایز، سیبزمینیهای بلند و تردی هستند که در فستفودها به عنوان پیشغذا سرو میشوند. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله فرنچ فرایز با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
سیبزمینی ۲ عدد بزرگ
جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
نمک ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیتر
نشاسته ذرت ½ پیمانه
روغن سرخکردنی به مقدار کافی
دستور تهیه فرنچ فرایز در منزل
مرحله اول
برای تهیه فرنچ فرایز، ابتدا آب را در یک قابلمه بزرگ میریزم و روی حرارت زیاد قرار میدهم تا به جوش بیاید. در این حین، سیبزمینیها را خوب میشوییم و به شکل خلالی بزرگ خرد میکنیم.
مرحله دوم
پوستگیری سیبزمینیها اختیاری است، اما اگر میخواهید سیبزمینیها زیباتر به نظر برسند، بهتر است پوست آنها را بگیرید. سپس سیبزمینیها را با آب سرد به خوبی میشوییم.
مرحله سوم
بعد از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم میکنیم. سپس جوش شیرین و نمک را به آب اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا حل شوند. سپس سیبزمینیها را به قابلمه میریزیم.
مرحله چهارم
۸ تا ۹ دقیقه صبر میکنیم تا سیبزمینیها نیمپز شوند. بعد آنها را از آب جوش خارج کرده و در آبکش میریزیم تا آب اضافیشان خارج شود. بلافاصله آنها را در یک ظرف بزرگ میریزیم.
مرحله پنجم
حالا نشاسته ذرت را روی سیبزمینیها میریزیم و به آرامی هم میزنیم تا نشاسته به سیبزمینیها بچسبد. در ادامه یک تابه عمیق روی حرارت میگذاریم و ۱ لیوان روغن سرخکردنی اضافه میکنیم.
مرحله ششم
صبر میکنیم تا روغن خوب داغ شود. سپس سیبزمینیها را به آرامی به تابه اضافه میکنیم و میگذاریم کاملاً طلایی شوند. در پایان، سیبزمینیها را از روغن خارج کرده و بعد از گرفتن روغن اضافی، با سس دلخواه سرو میکنیم.
منبع : رضیم