رسپی

دستور تهیه فرنی ورمیشل؛ یک دسر خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه فرنی ورمیشل؛ یک دسر خوشمزه و مقوی

فرنی ورمیشل، یک نوع دسر خوشمزه هندی است که معمولاً در مناسبت‌های خاص مثل ماه رمضان و عید فطر تهیه و سرو می‌شود. طرز درست کردن این دسر بسیار ساده است و فقط با چند ماده اصلی مانند ورمیشل، شیر، شکر و بادام درست می‌شود.
معمولاً برای تزئین این دسر از کشمش استفاده می‌شود. همچنین می‌توانید برای خوشمزه‌تر کردن آن از گلاب یا جوز هندی هم استفاده کنید.

از دیگر دسرهای معروف و خوشمزه می‌توان به موس شکلات وگان، کروسان شکلاتی، وافل، پاناکوتا انبه، کنافه و… اشاره کرد.

روش تهیه فرنی ورمیشل به سادگی در خانه

مواد لازم :

ورمیشل خردشده: ۱ پیمانه
شیر: ۶ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بادام خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
زعفران: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته: به مقدار لازم

دستور تهیه فرنی ورمیشل با روش آسان و سریع در خانه

مراحل پخت :

گام 1: اول کمی روغن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.
گام 2: سپس ورمیشل را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
گام 3: شیر را به آرامی به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

گام 4: حرارت را زیاد کنید تا شیر جوش بیاید.
گام 5: سپس حرارت را کم کرده و مخلوط را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
گام 6: شکر، بادام خردشده، هل و زعفران را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

دستور تهیه دسر فرنی ورمیشل

گام 7: به مدت ۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید و سپس از روی حرارت بردارید.
گام 8: فرنی ورمیشل را در ظرف سرو بریزید و با پودر پسته تزئین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه فرنی ورمیشل؛ یک دسر خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا