دستور تهیه فروماژ شکلاتی | دسر لذیذ با شکلات و کاکائو (مرحله به مرحله)

“`html
فروماژ شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزهای است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. این دسر طعمهای کاکائویی و شکلاتی دارد. برای درست کردن این دسر باید از مواد زیر استفاده کنید: پودر ژلاتین، پودر کاکائو، تخممرغ و چند ماده دیگر. در ادامه میتوانید با دستور تهیه فروماژ شکلاتی آشنا شوید.
طرز تهیه آسان فروماژ شکلاتی
فروماژ شکلاتی، مانند ژله، یکی از دسرهای محبوب است. اگر شما هم به این دسرها یا دسرهای تاتلی و دسر آلو علاقه دارید، میتوانید با فراهم کردن مواد لازم آنها را به راحتی در منزل درست کرده و در کنار خانواده سرو کنید. همچنین این دسرها گزینههای عالی برای پذیرایی در مهمانیها هستند.
مواد لازم برای فروماژ شکلاتی
زرده تخممرغ: ۲ عدد
شیر: ۲ پیمانه
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۱ قاشق سوپخوری
شکلات: ۵۰ گرم
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر: ۱/۳ پیمانه
پودر ژلاتین: ۲ قاشق سوپخوری
آب سرد برای ژلاتین: ۱/۲ پیمانه
دستور تهیه فروماژ شکلاتی
برای شروع، زردههای تخممرغ و شکر را با همزن بزنید تا سفید و کشدار شوند. شیر را روی حرارت قرار دهید و وقتی کمی گرم شد، زردهها را به آن اضافه کنید و حدود ۷ دقیقه هم بزنید. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار آب بگذارید تا حل و شفاف شود، سپس آن را به شیر اضافه کنید.
شکلات را به روش بن ماری آب کنید و سپس پودر کاکائو و خامه را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که فقط باید مخلوط شوند و خامه نباید بجوشد. بعد از اینکه شیر را از روی حرارت برداشتید، خامه شکلاتی و وانیل را نیز اضافه کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس مخلوط را در قالب دلخواه بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.