دستور تهیه فریکادله کتلت خوشمزه و ساده به روش آلمانی (مرحله به مرحله)

طرز تهیه فریکادله کتلت خوشمزه و آسان به سبک آلمانی
فریکادله یکی از غذاهای خوشمزه و راحت آلمان و دانمارک است که با مواد مختلفی درست میشود. برای دیدن دستور پخت کامل و مرحله به مرحله فریکادله سرخ شده، با ما همراه باشید.
مواد لازم فریکادله کتلت برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
جو پرک ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پاپریکا، زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه کتلت فریکادله در خانه
مرحله اول
برای تهیه فریکادله خوشمزه، ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و در یک ظرف مناسب بریزید. سپس گوشت چرخ کرده، تخممرغ و جو پرک را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، سس خردل به همراه کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
یک ساعت که گذشت، مخلوط فریکادله را از یخچال بیرون بیاورید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. اجازه دهید روغن خوب داغ شود.
مرحله چهارم
حالا مقداری از مخلوط فریکادله را به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل گرد درآورید. آن را در روغن داغ قرار دهید و اجازه دهید سرخ شود. وقتی یک طرف فریکادله سرخ شد، آن را برگردانید.
مرحله پنجم
تمام فریکادلهها را به همین ترتیب شکل داده و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن دو طرف، آنها را از تابه خارج کرده و روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
مرحله ششم
اگر دوست داشتید، میتوانید در تابه کمی گوجهفرنگی را کامل یا نصف شده قرار دهید تا در کنار فریکادلهها سرخ شوند. در نهایت، فریکادلهها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با نان یا برنج سرو کنید.
منبع : رضیم