رسپی

دستور تهیه فسیلی کربونارا، پاستای پرطرفدار (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه فسیلی کربونارا، پاستای محبوب

برای این نوع پاستا بهتر است از پاستا فسیلی یا همان فنری یا پیچ پیچی استفاده کنید، چرا که این نوع پاستا سس را بهتر به خود می‌گیرد. شاید برایتان جالب باشد که نام این پاستا از کجا آمده است. در زمان‌های قدیم، کارگران ایتالیایی که در معدن زغال‌سنگ کار می‌کردند، هنگام ناهار پاستا را با تخم‌مرغ مخلوط می‌کردند و می‌خوردند.

این غذای ساده با طعم دودی‌اش، به دلیل وجود کربن در معدن، جذابیت خاصی پیدا کرد و به تدریج به دنیای آشپزی وارد شد. با اضافه کردن طعم‌های دودی، این مدل پاستا محبوب‌تر شد.

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر کردن ماکارونی

– باید آب ماکارونی به اندازه کافی باشد و اجازه دهید به خوبی پخته شود.
– یکی از مهم‌ترین نکات این است که به آب جوشیده نمک و روغن اضافه نکنید و بگذارید فقط با آب ساده بپزد.
– ماکارونی‌ها را بیش از حد نجوشانید، زیرا ممکن است خمیر شوند.
– بعد از آبکشی، آن‌ها را زیر شیر آب سرد نگیرید چون نشاسته‌شان از بین می‌رود.
– برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی‌ها به هم، بهتر است در یک سینی بزرگ یا آبکش بزرگ کمی روغن بریزید و با دست آرام آن‌ها را ماساژ دهید تا روغن به خوردشان برود.
– قبل از اینکه مایه ماکارونی پخته شود، آن را بچشید تا اگر چاشنی کم یا زیاد بود، به موقع به آن رسیدگی کنید.
– بعد از پختن ماکارونی، آن را از روی گاز بردارید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا مایه به خوبی به خورد ماکارونی‌ها برود.
از انواع دیگر پاستا می‌توان به: پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری، جامبو با مرغ، فتوچینی با میگو و اسپاگتی سوسیس اشاره کرد.

دستور تهیه «فسیلی کربونارا» پاستای ایتالیایی خوشمزه

مواد لازم :

پاستا فسیلی خشک : 160 گرم
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
ژامبون گوشت دودی (نواری شده) : 80 گرم
سیر (خرد شده) : 1 حبه
روغن زیتون : 2 قاشق سوپ‌خوری
خامه : 1/4 پیمانه
زرده تخم‌مرغ : 2 عدد
پودر پنیر پارمسان : 2 قاشق سوپ‌خوری
سس ورچستر : 1 قاشق سوپ‌خوری
پاپریکا دودی : 1/2 قاشق چای‌خوری
اورگانو : 1/4 قاشق چای‌خوری
آویشن : 1/4 قاشق چای‌خوری
عطر مایع دود رقیق شده : 1 قطره

دستور تهیه فسیلی کربونارا، پاستای محبوب

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا تمامی مواد شامل خامه، زرده تخم‌مرغ، سیر، پنیر پارمسان، سس ورچستر و ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
گام 2: سپس آب پاستا را بدون روغن و نمک بگذارید تا جوش بیاید.

گام 3: بعد از جوش آمدن، پاستاها را اضافه کنید و طبق دستور پشت جعبه اجازه دهید پخته شود.
گام 4: بعد از پخت، آن را آبکش کرده و آب سرد نریزید. می‌توانید با اضافه کردن روغن به آن، یا پاستاها را در سینی بزرگی ریخته و مقداری روغن بریزید و آن‌ها را ماساژ دهید تا روغن به بافتشان نفوذ کند.
گام 5: در این مرحله، ژامبون‌ها را در روغن سرخ کنید.

دستور تهیه فسیلی کربونارا، پاستای محبوب

گام 6: سپس پاستاها را به ژامبون اضافه کنید و کمی تفت دهید.
گام 7: در نهایت سسی که در ابتدا تهیه کرده‌اید را به پاستا اضافه کنید.
گام 8: در این مرحله باید به آرامی هم بزنید تا بافت پاستا تغییر نکند یا آن‌ها را به آرامی مخلوط کنید.
گام 9: پاستا شما آماده است! می‌توانید آن را با چند برگ ریحان و کمی پنیر پارمسان تزیین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا