رسپی

دستور تهیه فلافل بدون روغن در فر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه فلافل بدون روغن در فر

فلافل یک غذای عربی است که در ایران هم علاقه‌مندان زیادی دارد. ماده اصلی آن نخود پخته است که از سایر ساندویچ‌ها ارزش غذایی بیشتری دارد و برای سلامتی مفیدتر است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نخود: ۲ پیمانه (خیسانده شده به مدت ۲۴ ساعت)
پیاز: ۱ عدد متوسط (خرد شده)
سیر: ۲ حبه (خرد شده)
جعفری: ۱ پیمانه (خرد شده)
آرد: ۱/۲ پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زیره: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

۱. نخودهای خیس خورده را با پیاز، سیر، جعفری، آرد، نمک، فلفل و زیره در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک مایهٔ یکدست به دست آید.
۲. مایهٔ فلافل را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
۳. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۴. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
۵. از مایهٔ فلافل به اندازهٔ یک نارنگی بردارید و به شکل دایره‌ای درآورید.
۶. فلافل‌ها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید.
۷. پس از پخت، فلافل‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

نکات مهم در تهیه فلافل بدون روغن در فر

نکات مهم در تهیه فلافل بدون روغن در فر

برای اینکه فلافل‌های ترد و خوشمزه‌ای داشته باشید، نخودها را برای ۲۴ ساعت خیس کنید.
برای اینکه مایهٔ فلافل به دست شما نچسبد، دست‌تان را با کمی روغن زیتون چرب کنید.
شما می‌توانید فلافل‌ها را به اندازهٔ دلخواه کوچک یا بزرگ کنید.
برای اینکه فلافل‌ها به سینی فر نچسبند، از کاغذ روغنی استفاده نمایید.

فلافل را می‌توانید با انواع سس‌ها و مخلفات مانند سس تند، سس مایونز، خیارشور، گوجه فرنگی و پیاز سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا