رسپی

دستور تهیه فلافل مرغ و نخود (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه فلافل مرغ و نخود

در اینجا با طرز تهیه فلافل مرغ در خدمت شما عزیزان و دوستان مجله رضیم هستیم. اگر شما هم به خوردن انواع فلافل علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنم بعد از خواندن این مطلب، طرز تهیه فلافل هویج و فلافل لبنانی را هم ببینید.

مواد لازم برای تهیه فلافل مرغ برای ۶ نفر

مرغ بدون استخوان ۲۵۰ گرم
نخود ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
شوید ۲ قاشق سوپ‌خوری
ادویه کاری ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم

  • آماده‌سازی: ۶۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • مجموع زمان پخت: ۷۵ دقیقه

طرز تهیه فلافل با گوشت مرغ و نخود

برای تهیه فلافل مرغ، ابتدا مرغ را با کمی روغن تفت دهید و بعد آن را با آب و نمک نیم پز کنید.
سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم چرخ کنید. بعد شوید، تخم‌مرغ و ادویه کاری را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سپس از مایه آماده به اندازه یک نارنگی بردارید و در دستان خود به شکل گرد یا بیضی فرم دهید. آنها را در پودر سوخاری بغلتانید و بعد در روغن سرخ کنید.

اگر می‌خواهید فلافل شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید به جای شوید از سبزی معطر دیگری استفاده کنید.
یادتان باشد نخود را از شب قبل خیس کنید و آب آن را ۳ بار عوض کنید. اگر فراموش کردید، می‌توانید آن را ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس چرخ کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا